Performer MiER - Foto: (c) MiER

Foto: (c) Foto (c) MiER

MiER

Met hun improvisatiecabaret maakt MiER een unieke beleving van uw congres of symposium.

Onderwerpen:

Cabaret

Inzetbaarheid:

Talen:

Nederlands

Prijs indicatie

Op aanvraag

Lees meer over MiER

Biografie

Improvisatiecabaret door MiER is een unieke beleving. Onder begeleiding van hun pianist en met al hun ervaring spelen ze een voorstelling die precies op maat is en bovendien helemaal te gek. Geen onderwerp is onmogelijk, geen groep te moeilijk. MiER is overal inzetbaar en vindt altijd aansluiting.

Met een minimale voorbereiding zijn zij in staat om alle door jou gewenste onderwerpen te behandelen. Een jubileum, een congres of symposium, een fusie of een productpresentatie, niets is onmogelijk. Met de informatie uit een kort voorgesprek of de tekst van de voorgaande sprekers en datgene wat er uit de zaal komt spelen ze ter plekke een voorstelling.

Niet alleen het onderwerp is flexibel. Ook de locatie, de lengte van de show en het aantal gasten wordt door jou bepaald. MiER speelde ooit voor 6 mensen op een bootje, maar ook voor 3500 man in de Jaarbeurs. Alles kan, het enige wat vaststaat is dat ze positief, enthousiast, professioneel en verrassend zijn en alles improviseren

Vrijblijvende informatie aanvragen

Performer MiER boeken voor uw evenement?

Wilt u MiER inzetten als performers voor een uitvoering tijdens uw evenement of bijeenkomst, neem dan contact met ons op. Dit kan door het invullen van het boekingsformulier, een e-mail sturen voor de mogelijkheden of neem telefonisch contact met ons op.

0321 317 121 020 637 0266
-
Meer referenties MiER

MiER inhuren als performers, wij helpen u graag bij uw boeking

Bel ons op 0321 - 317 121 of 020 - 637 0266,  of stuur een e-mail info@hetsprekersburo.nl

Bekijk ons volledige aanbod
Ruim 20 jaar ervaring
Breed aanbod aan sprekers en dagvoorzitters
Persoonlijke benadering
Doeltreffende en inspirerende sprekers
Offerte binnen 1 dag
Flexibel, snel en service gericht