Presentator Gigi Ravelli - Foto: (c) Nick van Ormondt

Foto: (c) Nick van Ormondt

Gigi Ravelli als presentator

Een opvallende en veelgevraagde persoonlijkheid met bekendheid uit GTST

Onderwerpen:

Communicatie

Inzetbaarheid:

Talen:

Nederlands

Prijs indicatie

Op aanvraag

Lees meer over Gigi Ravelli

Biografie Gigi Ravelli

Gigi wordt geboren op 28 juni 1982 in Laren. Het presenteren en optreden doet zij al op jonge leeftijd. Geen toneeluitvoering op school slaat zij over.
Na de HAVO volgt Gigi in 1999 op het Dudok-college de studie Economie.
En In 2003 begint Gigi aan haar opleiding Communicatie in Amsterdam. In augustus 2010 haalt Gigi haar bachelor met eindcijfer 8. 

Alleen een studie is voor haar niet genoeg. Gigi staat ook op de planken met de toneelgroep Rien ne va plus in 2005 en volgt de theateropleiding bij het Crea Theater in Amsterdam. 2006 is het jaar dat Gigi landelijk op televisie verschijnt. Door SBS Games wordt zij gevraagd om te gaan presenteren. 

Goede Tijden, Slechte Tijden 
De verschijning van Gigi gaat niet onopgemerkt voorbij. Zo wordt zij in 2007 gevraagd om auditie te doen voor GTST. En met succes! Vanaf 17 april is Gigi te bewonderen in de populairste soap van Nederland Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarin speelt zij de rol van Lorena Gonzales de dochter van Rosa.
In augustus 2008 begint Gigi aan een nieuw seizoen van GTST. Daarin staat voornamelijk haar relatie met Bing centraal. Ook in het seizoen van 2010/2011 zal zij voor de nodige opschudding zorgen in Meerdijk.. 

In andere TV programma's is Gigi een graag geziene gast. Zo wint zij in 2007 de nationale geheugentest. In 2009 doet Gigi mee aan de populaire en swingende RTL4 programma's Dancing with the Stars en Let's Dance. Ook speelt zij een gastrol in Draadstaal en de TV kantine. In 2010 is zij een van de vaste teamcaptains van het KRO programma Hints!. 

Fight Cancer
In de zomer van 2008 doet Gigi namens Fight Cancer mee aan de Peking Challange Race. Op 12 juli begint zij aan haar spannende tocht. Gigi is tevens ambassadrice van Fight Cancer, de jongerentak van KWF. Zij zet zich actief in voor diverse acties en campagens van Fight Cancer.

Evenementen/Campagnes
Gigi is een opvallende en veelgevraagde persoonlijkheid. Zo verzorgt Gigi voor diverse evenmenten de presentatie. Dit varieert van een gala tot een verkiezing en van een produktpresentatie tot een filmpremiere. Ook geeft zij op aanvraag acteer workshops.
In 2008 , 2009 en 2010 is Gigi het gezicht van Duurzaam Amsterdam een campagne die drie maanden lang te zien is (TV Commercial en printcampagne) in Amsterdam en omstreken. In 2010 is zij een van de gezichten van Stivoro 24 uur niet roken campagne. 

Ook heeft Gigi samen met haar GTST collega Marly van der Velden een sierardenlijn opzet. De succesvolle lijn heet kuise meisjes. De oorbellen zijn alleen via hun officiele site te bestellen.

Vrijblijvende informatie aanvragen Gigi Ravelli

Ik ontvang graag geheel vrijblijvend een offerte van presentator Gigi Ravelli.

Wilt u Gigi Ravelli boeken voor uw evenement? Voor informatie over boekingen of het checken van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Presentator Gigi Ravelli boeken voor uw evenement?

Wilt u Gigi Ravelli inzetten als presentator voor een lezing tijdens uw evenement of bijeenkomst, neem dan contact met ons op. Dit kan door het invullen van het boekingsformulier, een e-mail sturen voor de mogelijkheden of neem telefonisch contact met ons op.

0321 317 121 020 637 0266

Meer informatie over Gigi Ravelli

Gigi Ravelli aanvragen, wij helpen u graag bij uw boeking

Bel ons 0321 - 317 121 - 020 - 637 0266  of stuur een e-mail info@hetsprekersburo.nl

Bekijk ons volledige aanbod

Meer presentatoren zoals Gigi Ravelli:

 • Harm Edens

  Presentator van Dit Was Het Nieuws en talkshow On Air
  Bekijk profiel

 • Henny Huisman

  Een veelzijdige presentator met een enorme carrière
  Bekijk profiel

 • Toine van Peperstraten

  Sportjournalist en presentator
  Bekijk profiel

 • Annette van Trigt

  Jarenlang een vertrouwde verschijning op radio en televisie
  Bekijk profiel

 • Tom Egbers

  Presentator van Studio Sport en het sportjournaal
  Bekijk profiel

 • Lieke van Lexmond

  Actrice en presentatrice bij RTL
  Bekijk profiel

 • John van den Heuvel

  Misdaadjournalist en schrijver voor de Telegraaf
  Bekijk profiel

 • Viktor Brand

  Presentator voor de meest uiteenlopende programma's op SBS6.
  Bekijk profiel

 • Rob Kampheus


  Bekijk profiel

 • Froukje de Both

  Presentatrice op radio en televisie oa. TV Makelaar
  Bekijk profiel