Presentator Cynthia Abma - Foto (c) Cynthia Abma

Foto: (c) Cynthia Abma

Cynthia Abma als presentator

Cynthia presenteert diverse televisieprogramma's en is inzetbaar als presentatrice en gespreksleidster.

Onderwerpen:

Talen:

Nederlands

Prijs indicatie

Op aanvraag

Lees meer over Cynthia Abma

Biografie Cynthia Abma

Cynthia volgde acteerlessen bij het Lee Strasberg Theatre Institute en de HB Studio in New York, nadat ze een opleiding deed aan de Faculteit Drama van de Hoge School voor de Kunsten in Utrecht.

Inmiddels had ze vele hoofd- en gastrollen in drama- en comedyseries als Luifel & Luifel, De erfenis, Kleine pauze, Spoorloos verdwenen, Flodder, Shouf shouf habibi, Vrienden voor het leven, Westenwind en Medisch Centrum West. Haar debuut op televisie maakte ze in 1990 in de serieSpijkerhoek, waarin ze drie seizoenen meespeelde. Op het grote scherm was ze te zien in SINT van Dick Maas, MVIED – the Battle en speelde ze met Kees Brusse in de film Tasten in het duister.

Op televisie presenteerde Cynthia voor RTL4 Bestemming Nederland, het woonprogramma Mijn tweede thuis en gedurende twee seizoenen het wekelijkse lifestyle-programma 4me. Bij RTL5 presenteerde ze drie seizoenen het succesvolle reality- en woonprogramma Vrienden houden huis. Ook voor het bedrijfsleven is zij multi-inzetbaar als presentatrice en gespreksleidster.

Na drie seizoenen in de rol van Bianca Bouwhuis, de dagelijkse soap serie GTST, is Cynthia gestopt bij deze populaire serie. Daarnaast vervult ze een van de hoofdrollen in de allereerste internetcomedy van Nederland, Gooische Frieten, en speelde ze onlangs nog in de succesvolle bioscoopfilm De marathon. In het najaar van 2013 startte Cynthia als presentatrice bij SBS6 samen met Beau van Ervendorens bij het dagelijkse live programma Show Vandaag. In het najaar van 2014 is Cynthia te zien in de nieuwe serie Hollands Hoop en heeft ze de hoofdrol in de nieuwe One Night Stand-film EDDY & COBY.

Cynthia is een veelgevraagde stem voor diverse tv-en radiocommercials, televisieprogramma’s, documentaires en bedrijfs- en instructiefilms. Tot oktober 2007 was Cynthia zeven jaar lang een vast gezicht in de commercials van energiebedrijf Essent: het werd een van de langstlopende serie-commercials in Nederland.

Presentatrice, dagvoorzitter en spreker

Cynthia is te boeken als presentatrice van uw (bedrijfs) evenement en als spreker. Ze  geeft lezingen over intuïtief ondernemen; over gevoel, verstand en samenwerken. Aan de hand van voorbeelden uit haar eigen loopbaan verteld ze over de wondere wereld van theater, televisie, film en reclame. Herkenbaar en 100% authentiek. Als presentatrice heeft Cynthia al voor verschillende opdrachtgevers gewerkt zoals RTL4 en SBS6, maar ook voor het bedrijfsleven zoals Shell, Campina, KLM, C1000, Nationale Nederlanden, Tuin tv en vele anderen. Cynthia Abma is een veelzijdige vakvrouw die met haar jarenlange ervaring en professionaliteit op veel gebieden haar enthousiasme kan overbrengen op een breed publiek.

Cynthia Abma verzorgt als presentator lezingen over uiteenlopende onderwerpen:

Vrijblijvende informatie aanvragen Cynthia Abma

Ik ontvang graag geheel vrijblijvend een offerte van presentator Cynthia Abma.

Wilt u Cynthia Abma boeken voor uw evenement? Voor informatie over boekingen of het checken van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Presentator Cynthia Abma boeken voor uw evenement?

Wilt u Cynthia Abma inzetten als presentator voor een lezing tijdens uw evenement of bijeenkomst, neem dan contact met ons op. Dit kan door het invullen van het boekingsformulier, een e-mail sturen voor de mogelijkheden of neem telefonisch contact met ons op.

0321 317 121 020 637 0266   stuur ons een email

Meer informatie over Cynthia Abma

Referenties van Cynthia Abma

-
Meer referenties Cynthia Abma

Cynthia Abma inhuren als presentator, wij helpen u graag bij uw boeking

Bel ons op 0321 - 317 121 of 020 - 637 0266,  of stuur een e-mail info@hetsprekersburo.nl

Bekijk ons volledige aanbod
Ruim 20 jaar ervaring
Breed aanbod aan sprekers en dagvoorzitters
Persoonlijke benadering
Doeltreffende en inspirerende sprekers
Offerte binnen 1 dag
Flexibel, snel en service gericht

Wellicht dat één van deze sprekers ook voor u interessant zijn:

 • Ali B

  Ali B

  Ali B is een spreker die persoonlijke ontwikkeling met entertainment verbindt.
  Bekijk profiel

 • Lucia Rijker

  Lucia Rijker

  Een motiverende en inspirerende spreker en geschikt voor lezingen over tegenslagen en doelen bereiken.
  Bekijk profiel

 • Christ Klep

  Christ Klep

  Historicus en onderzoeker bij het Instituut voor Militaire Geschiedenis. Spreker over onderwerpen als vredesoperaties en defensie.
  Bekijk profiel

 • Jan Kees de Jager

  Jan Kees de Jager

  Deze voormalig minister is te boeken als spreker. Hij vertelt in zijn lezing over zijn persoonlijke ervaringen in crisistijd.
  Bekijk profiel

 • Ramon Vullings

  Ramon Vullings

  Deze internationale spreker is expert in toegepaste creativiteit en gebruikt voorbeelden uit eigen ervaring in een lezing.
  Bekijk profiel

 • Dick Trubendorffer

  Dick Trubendorffer

  Oprichter van GGZ CrisisCare en verslavingskliniek Trubendorffer. De spreker biedt u een ander perspectief op de maatschappij.
  Bekijk profiel

 • Erwin Kroll

  Erwin Kroll

  Meteoroloog en weerman van het NOS Journaal. Als spreker vertelt hij tijdens zijn lezingen over het weer en klimaatverandering.
  Bekijk profiel

 • Bas Haring

  Bas Haring

  Bas is hoogleraar op de Universiteit van Leiden en probeert als spreker op een toegankelijke manier de wetenschap uit te leggen.
  Bekijk profiel

 • Marco Kroon

  Marco Kroon

  Majoor Marco Kroon is onderscheiden in de Militaire Willemsorde en geeft als spreker lezingen over leiderschap onder vuur.
  Bekijk profiel

 • Mike Hoogveld

  Mike Hoogveld

  Mike Hoogveld is specialist in het ontwerpen en implementeren van cross channel aanpakken.
  Bekijk profiel