Dagvoorzitter Froukje de Both - Foto: (c) Nick van Ormondt

Foto: (c) Nick van Ormondt

Froukje de Both als presentator

Presentatrice op radio en televisie oa. TV Makelaar

Onderwerpen:

Talen:

Nederlands

Prijs indicatie

Op aanvraag

Lees meer over Froukje de Both

Biografie Froukje de Both

Froukje de Both, geboren op 20 april 1972 te Amsterdam, staat in Nederland bekend als een veelzijdige persoon: presentatrice, actrice en DJ bij Radio 538.

Na haar toneelopleiding bij ‘De Trap’ in Amsterdam vertolkt zij vanaf 1997 drie seizoenen lang de rol van Mariët in de tv-serie Goudkust.

Vervolgens presenteert ze in 2000 het programma 'Blind Match' op Net 5.

Begin 2001 vertolkt Froukje drie seizoenen de rol van Agnetha in de populaire tv-serie 'Costa!'. Naast haar vaste rol in deze serie wordt in 2003 ook de televisiefilm 'Pista' opgenomen, waarin zij eveneens de rol van Agnetha vertolkt. Verder is Froukje veel op het circuit te vinden. Zij heeft dan ook in april 2002 haar racelicentie gehaald voor het autoprogramma 'Zo Goed Als Nieuw', waarvoor zij de co-presentatie op zich neemt.

Sinds begin 2002 draait Froukje ook met bijzonder veel succes als DJ in het land. Naar aanleiding daarvan nodigt Radio 538 haar uit en sindsdien presenteert zij samen met Barry Paf iedere vrijdagavond het radioprogramma 'Friday Night Live'.

In februari 2004 verlengt Froukje haar contract met Radio 538 voor twee jaar en in maart 2005 wordt dat uitgebreid tot drie jaar. Daarmee is Froukje de enige vrouwelijke Nederlandse radio DJ met een langdurig contract bij een commercieel radiostation en dus één van de weinige vrouwen die op de radio "overleeft".

In 2003 presenteert Froukje haar eigen programma  'Loods 7' bij Yorin, de tv-zender waarvoor zij ook eerder dat jaar het programma 'Starstrippers' maakt.

In het voorjaar van 2004 werkt Froukje aan de opnames van de politieserie 'Missie Warmoesstraat', die in dat najaar door de EO wordt uitgezonden en waarin zij één van de hoofdrollen speelt. Ook is Froukje in datzelfde jaar in het theater te zien met een hoofdrol in de musical 'Love Me Just A Little Bit More'. Meer dan honderd voorstellingen speelt zij, naast Linda Wagenmakers en Charly Luske, de rol van Melanie.

Eind 2005 maakt Froukje samen met Gordon, Angela Groothuizen, Winston Gerschtanowitz en Victoria Koblenko de talkshow 'Thuis' voor Talpa.

In 2006 presenteert Froukje elke zaterdagavond op RTL5 het programma 'The Best of Boobytrap'. Ook doet Froukje in 2006 mee aan de eerste editie van het succesvolle televisieprogramma 'Dancing On Ice', waarin zij de sterren van de hemel schaatst en zelfs een finaleplek weet te bemachtigen.

Verder wordt Froukje samen met Sophie Hilbrand en Claudia de Breij genomineerd voor de Zilveren Radio Ster 2006 voor beste vrouwelijke radiopersoonlijkheid.

Eind 2006 tekent Froukje een exclusief contract bij RTL 4. Als kick off gaat Froukje begin 2007 in het programma 'Wie wordt de man van Froukje?’ opzoek naar haar prins op het witte paard.

Vanaf 2007 presenteert Froukje op RTL 4 het succesvolle programma ‘TV Makelaar’. Daarnaast is zij ook te zien als presentatrice van RTL GP, het autosportprogramma van RTL 7. Zij doet in deze live uitzendingen de studio presentaties van de Formule 1 races. Verder neemt zij de presentatie van het programma Men’s Health Covermodel 2007 voor haar rekening, tevens op RTL7.

In 2008 presenteert Froukje wederom twee seizoenen lang het populaire programma 'TV Makelaar', dat wekelijks een miljoen kijkers trekt.

Verder is Froukje in de zomer van 2008 één van de RTL-gezichten die het programma 'NL Vertrekt' voor haar rekening neemt.

Naast wederom een nominatie voor een Zilveren Radio Ster, wordt in 2008 ook haar RTL contract en haar Radio 538 contract verlengd.

In 2009 zette Froukje haar werkzaamheden voor 'TV Makelaar' voort. Verder was zij in de zomer van 2009 één van de presentatrices van het RTL zomerprogramma 'Ik Kom Bij Je Eten'. Naast haar televisiewerkzaamheden en Radio 538 wordt Froukje haar stem veelal ingezet voor commercials. Froukje werd in 2009 wederom genomineerd voor de Zilveren Radio Ster.

Vanaf half januari 2010 begeleide Froukje kandidaten in het programma '10 jaar jonger in 10 dagen', de metamorfose show waarin mensen aan zichzelf werken in plaats van een chirurgische ingreep te ondergaan.

2 Maart ging weer een nieuw seizoen 'TV Makelaar' van start, waarvoor zij samen met Tim Immers de presentatie verzorgde.

Afgelopen zomer was Froukje weer te zien als één van de presentatrices van het RTL zomerprogramma 'Ik Kom Bij Je Eten'. Het najaar van 2010 schitterde Froukje weer als presentatrice van het programma 'TV Makelaar'.

Februari 2011 was Froukje te zien in het tweede seizoen van het RTL programma '10 jaar jonger in 10 dagen' en in het voorjaar van 2011 was ze te zien bij de 'TV Makelaar', dat ze samen met Lieke van Lexmond  presenteerde.

Froukje is in de zomer van 2011 wederom te zien in het RTL programma 'Ik Kom Bij Je Eten'. Naast haar televisiewerkzaamheden is Froukje ook nog steeds elke vrijdagavond te horen op Radio 538 en schrijft een wekelijkse column in de Flair.

In het voorjaar van 2012 zal Froukje de Both weer te zien zijn in het RTL programma 'TV makelaar'. Samen met Lieke van Lexmond neemt zij de presentatie voor haar rekening.

Froukje de Both verzorgt als presentator lezingen over uiteenlopende onderwerpen:

Vrijblijvende informatie aanvragen Froukje de Both

Ik ontvang graag geheel vrijblijvend een offerte van presentator Froukje de Both.

Wilt u Froukje de Both boeken voor uw evenement? Voor informatie over boekingen of het checken van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Presentator Froukje de Both boeken voor uw evenement?

Wilt u Froukje de Both inzetten als presentator voor een lezing tijdens uw evenement of bijeenkomst, neem dan contact met ons op. Dit kan door het invullen van het boekingsformulier, een e-mail sturen voor de mogelijkheden of neem telefonisch contact met ons op.

0321 317 121 020 637 0266   stuur ons een email

Meer informatie over Froukje de Both

Referenties van Froukje de Both

-
Meer referenties Froukje de Both

Froukje de Both inhuren als presentator, wij helpen u graag bij uw boeking

Bel ons op 0321 - 317 121 of 020 - 637 0266,  of stuur een e-mail info@hetsprekersburo.nl

Bekijk ons volledige aanbod
Ruim 20 jaar ervaring
Breed aanbod aan sprekers en dagvoorzitters
Persoonlijke benadering
Doeltreffende en inspirerende sprekers
Offerte binnen 1 dag
Flexibel, snel en service gericht

Wellicht dat één van deze sprekers ook voor u interessant zijn:

 • Daniëlle de Jonge

  Daniëlle de Jonge

  Daniëlle de Jonge is een echte salesvrouw en auteur van de boeken ‘Verleid de Klant’ en ‘Human2Human.
  Bekijk profiel

 • Leo Blokhuis

  Leo Blokhuis

  De popmuziekkenner van Nederland. Leo Blokhuis is een fantastische spreker over muziek en de verhalen achter de muziek.
  Bekijk profiel

 • Toon Gerbrands

  Toon Gerbrands

  Algemeen directeur van PSV met een heldere visie op presteren. Deze spreker legt de nadruk op een goede samenwerking.
  Bekijk profiel

 • Remco Claassen

  Remco Claassen

  Een rebelse spreker, trainer en auteur. Thema's als leiderschap en effectiviteit staan centraal, maar met een knipoog!
  Bekijk profiel

 • Mark Nelissen

  Mark Nelissen

  De specialiteiten van deze professor emeritus en spreker zijn gedrag, mens & samenleving, wetenschap en psychologie.
  Bekijk profiel

 • Alexander Berkhoff

  Alexander Berkhoff

  Spreker die zich richt op veranderen van organisatie op gebied persoonlijk leiderschap.
  Bekijk profiel

 • Richard van Hooijdonk

  Richard van Hooijdonk

  Enerverende en inspirerende spreker die bruist van de energie. Geschikt voor onder andere congressen en bijeenkomsten.
  Bekijk profiel

 • Marc van Eck

  Marc van Eck

  Kritisch visionair op het gebied van merken en leiderschap. Hij zal u tijdens zijn presentatie gegarandeerd inspireren.
  Bekijk profiel

 • Dick Trubendorffer

  Dick Trubendorffer

  Oprichter van GGZ CrisisCare en verslavingskliniek Trubendorffer. De spreker biedt u een ander perspectief op de maatschappij.
  Bekijk profiel

 • Dennis van der Geest

  Dennis van der Geest

  Voormalig judoka, ondernemer en dj. Dennis is spreker op het gebied van optimaal presteren, motivatie en samenwerken.
  Bekijk profiel