MiER - Foto: (c) Merlijn Doomernik

Foto: (c) Merlijn Doomernik

MiER als dagvoorzitter

Dagvoorzitters & cabaret, de ultieme combinatie!

Onderwerpen:

Talen:

Prijs indicatie

Op aanvraag

Lees meer over MiER

Biografie MiER

MiER is al jaren een zeer succesvol cabaretduo, maar tegelijkertijd onbekend bij het grote publiek. Dit komt doordat ze zich volledig hebben toegelegd op cabaret en dagvoorzitterschappen op maat voor zakelijke bijeenkomsten. Toen Erik F. Kuperus en Michel Verheijden elkaar ontmoetten begonnen ze zoals zovelen met cabaret te maken voor het theater, maar al gauw legden ze zich toe op de zakelijke markt. Michel Verheijden: “Het leuke van ons werk is dat je je elke keer in een nieuw onderwerp mag verdiepen en het publiek de ene keer bestaat uit fabrieksarbeiders en dan weer uit bankiers of accountants, en dat maakt het elke keer weer spannend”

Inmiddels heeft MiER voor zo’n 1.000 verschillende opdrachtgevers gespeeld, met evenveel verschillende onderwerpen die behandeld zijn variërend van banken en verzekeraars die fuseren en vervolgens weer bedrijfsonderdelen loskoppelen, medische congressen, relatiebijeenkomsten, sales & marketing dagen, ICT-bijeenkomsten over verschillende softwarepakketten, technische bedrijven van slotenmakers tot CT scanners, diverse prijsuitreikingen, callcenters, telecombedrijven, infrastructuur, overheden, MVO, energiebedrijven, uitvaartondernemers, kinderopvang, watermanagement enz.

Voorstellingen van MiER zijn altijd geheel geïmproviseerd: op basis van de gebeurtenissen op de bijeenkomst en gesprekken met de mensen in het publiek worden scènes gespeeld waarin al deze informatie terugkomt. Dat is niet alleen heel erg leuk, maar ook heel nuttig; door met de zaal te praten over het onderwerp van de dag wordt de samenvatting niet alleen door de cabaretier of de dagvoorzitter gegeven, maar door het publiek zelf. Zo blijft het onderwerp veel beter hangen en bovendien blijkt uit evaluties dat het publiek deze manier van werken erg waardeert. De gemiddelde cijfers voor inhoud en ‘leuk’ liggen ruim boven de 8.5

Als dagvoorzitters/presentatoren improviseren Erik en Michel natuurlijk niet alles, er wordt wel degelijk voorbereid. Verwacht geen formele dagvoorzitter die volledig bekend is met de inhoud en al zijn (kritische) vragen al heeft voorbereid, maar een doorgewinterd presentatie duo dat adequaat inspringt op wat er gebeurt op het podium en in de zaal door soms een scherpe vraag te stellen en dan weer met een grap te reageren. Nooit zullen ze echter proberen om mensen onderuit te halen of grappen te maken ten koste van de opdrachtgever. Hun ervaring als improvisatie-cabaretiers stelt hen in staat de sfeer van elke bijeenkomst in de hand te houden en dat is belangrijk, want informatie komt beter binnen als de sfeer positief is. Voor MiER is humor dus geen einddoel, maar een middel om een boodschap over te brengen. Erik Kuperus: ‘een grap blijft beter hangen dan een sheet’. Het duo-schap is natuurlijk een onderscheidend kenmerk van MiER, het heeft als voordeel dat het dynamiek in de bijeenkomst brengt. Zo kan de één een interview op het podium houden, terwijl de andere helft van het duo in de zaal staat waar hij meteen reacties kan peilen bij het publiek, de tijd bewaakt en aanvult wat ontbreekt.

Ook in De Wereld Draait Door-achtige settings werkt het co-presentatorschap uitstekend, waarbij één helft van het duo de lead heeft, en de ander fungeert als side-kick. Kortom, avondvullend met een combo, onderbrekend met een pianist of presenterend zonder begeleiding: MiER is een echte toevoeging aan jouw bijeenkomst.

MiER verzorgt als dagvoorzitter lezingen over uiteenlopende onderwerpen:

Vrijblijvende informatie aanvragen MiER

Ik ontvang graag geheel vrijblijvend een offerte van dagvoorzitter MiER .

Wilt u MiER boeken voor uw evenement? Voor informatie over boekingen of het checken van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Dagvoorzitter MiER boeken voor uw evenement?

Wilt u MiER inzetten als dagvoorzitter voor een lezing tijdens uw evenement of bijeenkomst, neem dan contact met ons op. Dit kan door het invullen van het boekingsformulier, een e-mail sturen voor de mogelijkheden of neem telefonisch contact met ons op.

0321 317 121 020 637 0266   stuur ons een email

Meer informatie over MiER

Referenties van MiER

-
Meer referenties MiER

MiER inhuren als dagvoorzitter, wij helpen u graag bij uw boeking

Bel ons op 0321 - 317 121 of 020 - 637 0266,  of stuur een e-mail info@hetsprekersburo.nl

Bekijk ons volledige aanbod
Ruim 20 jaar ervaring
Breed aanbod aan sprekers en dagvoorzitters
Persoonlijke benadering
Doeltreffende en inspirerende sprekers
Offerte binnen 1 dag
Flexibel, snel en service gericht

Wellicht dat één van deze sprekers ook voor u interessant zijn:

 • Otto Wijnen

  Otto Wijnen

  Een lezing met een hoog entertainmentgehalte? Boek Otto Wijnen als fakespreker! Hij is ludiek, energiek en overtuigend.
  Bekijk profiel

 • Lida van Doorn

  Lida van Doorn

  Haar inspirerende visie, voorbeelden en tips over persoonlijke uitstraling zijn perfect voor presentaties en workshops.
  Bekijk profiel

 • Adjiedj Bakas

  Adjiedj Bakas

  Drs. Adjiedj Bakas is trendwatcher des Vaderlands en als spreker erg nuchter en humoristisch met een positieve insteek.
  Bekijk profiel

 • Herman Konings

  Herman Konings

  Herman Konings is een professionele trendwatcher met klanten als ING Bank en Unilever. Hij vertelt u over sociaal netwerken.
  Bekijk profiel

 • Joseph Oubelkas

  Joseph Oubelkas

  Joseph Oubelkas deelt als spreker ervaringen over zijn verblijf in de gevangenis. Zijn presentaties gaan over liefde en vrijheid.
  Bekijk profiel

 • Ben Kuiken

  Ben Kuiken

  Filosoof, ontregelaar en publicist. Als spreker schudt Ben zijn publiek klaarwakker met prikkelende lezingen.
  Bekijk profiel

 • Ben Woldering

  Ben Woldering

  Ben Woldering is als spreker expert op het gebied van innovatie, startups en technologie. Hij is een echte internetondernemer.
  Bekijk profiel

 • Jaap Bressers

  Jaap Bressers

  Jaap Bressers is een inspirerende en humoristische spreker. Hij vertelt in zijn lezingen over motivatie en leiderschap.
  Bekijk profiel

 • Wouter de Vries jr.

  Wouter de Vries jr.

  Wouter schrijft niet alleen boeken op het gebied van dienstenmarketing, maar is ook een begenadigd en boeiende spreker.
  Bekijk profiel

 • Frank Krake

  Frank Krake

  Deze ervaringsdeskundige is een inspiratiebron voor iedere ondernemer. Hij vertelt over overwinnen, ook als alles tegenzit.
  Bekijk profiel