Dagvoorzitter Eva Brouwer - Foto: (c) Eva Brouwer

Eva Brouwer

Eva Brouwer is verkozen tot beste vrouwelijke talent bij de verkiezing van Dagvoorzitter van het Jaar!

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

 • Dagvoorzitter
 • Gespreksleider
 • Spreker

Beschikbaar voor

 • Dagvoorzitterschappen
 • Lezingen

Tarief categorie dagvoorzitter

Op aanvraag

Om Eva Brouwer te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Eva Brouwer boeken als dagvoorzitter

Presentatrice, trainer, bestseller auteur, spreker en dagvoorzitter

Eva Brouwer wordt zeer vaak gevraagd als dagvoorzitter en gespreksleider. Door haar veelzijdigheid weet zij zowel bij journalistiek inhoudelijke als zakelijk commerciële bijeenkomsten de juiste toon te zetten.

Ze heeft het vermogen om inhoud en sfeer perfect samen te brengen; ad rem wanneer dat nodig is, fris en vernieuwend als dat kan.

Dit in combinatie met meer dan 10 jaar ervaring op bijeenkomsten in binnen- en buitenland maakt Eva Brouwer de ideale dagvoorzitter of gespreksleider op evenementen.

Eerder werkte ze onder andere in opdracht van Randstad, Rabobank, Philips, KPMG en Tata Steel.

Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Eva Brouwer

Lees meer over Warning: Undefined array key "genre" in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/section-dagvoorzitter-header.php on line 284 Eva Brouwer

Eva Brouwer is één van de gezichten van RTV Utrecht. De presentatrice is tevens actief als dagvoorzitter en zet zich in om vrouwen de kneepjes van het presentatievak te leren.

"Ik ben een echte verhalenverteller. Niet alleen mijn eigen verhaal, maar juist dat van anderen. Dat doe ik als presentator bij RTV Utrecht, in het nieuwsprogramma U Vandaag en Reizigers Centraal, over bijzondere ontmoetingen op Utrecht Centraal. En ik sta regelmatig op het podium als gespreksleider, talkshowhost of dagvoorzitter", stelt de blondine met azuurblauwe ogen op haar LinkedIn-profiel.

Ze heeft daar ook weinig moeite om haar sterke kanten te benoemen: "De feedback die ik vaak krijg, is dat ik fris en authentiek ben, kritisch op een prettige manier, en dat ik het tempo er goed in houd, met humor en flair. Niet voor niets ben ik als tweede geeindigd bij de verkiezing van Dagvoorzitter van het Jaar, in de categorie Talent. Of liever gezegd, het beste vrouwelijke talent! En over vrouwen gesproken: ik ben ook de oprichter van het online platform Prêt-à-Present, waarmee ik vrouwen wil motiveren en inspireren om zichzelf te presenteren en hun podium te pakken. In het voorjaar kom ik met een online presentatiecursus."

Overigens studeerde Brouwer zelf eerst kunstgeschiedenis in Italië, voordat ze zich toelegde op het televisievak. Ze volgde een minor Journalistiek aan de Hogeschool van Utrecht om vervolgens cum laude af te studeren op Geschiedenis aan de Universiteit van Utrecht. Ze heeft dan al wat ervaring opgedaan bij stadsradio Rotterdam en loopt stage bij Editie NL. Vanaf dat moment doet ze veel presentatieklussen en leidt ze debatten. Met name bij RTV Utrecht is ze zeer regelmatig te zien. Ze kende daarin wel één tegenslag, toen ze live op televisie een black-out kreeg. Haar baas liet haar daarna enige tijd klussen als verslaggever in het veld doen, maar later kreeg ze een tweede kans.


Deel deze pagina

Referenties

Enkele van de opdrachtgevers van Eva Brouwer:

 • Randstad
 • Schiphol
 • Rijkswaterstaat
 • Rabobank
 • UtrechtZorg
 • Hero
 • Tata Steel
 • RTV Utrecht

Beoordelingen

Dagvoorzitterschap van Eva Brouwer

Opdrachtgevers beoordeelden het dagvoorzitterschap van Eva Brouwer gemiddeld met een / 10 (0 beoordelingen).

Eva Brouwer inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Eva Brouwer.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Eva Brouwer via Het Sprekersburo. Wil je Eva Brouwer inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Eva Brouwer

Het boeken van Eva Brouwer als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Eva Brouwer heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Eva Brouwer plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Eva Brouwer.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Eva Brouwer helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Eva Brouwer de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Eva Brouwer aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Eva Brouwer te evalueren.

Veelgestelde vragen

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Eva Brouwer.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.