Dagvoorzitter inhuren

Hieronder ziet u alle dagvoorzitters die u kunt boeken bij Het Sprekersburo. Voor meer informatie over een van de dagvoorzitters klikt u eenvoudig door naar de bijbehorende pagina. Hier vindt u de beschikbaarheid en heeft u de mogelijkheid om een offerte aan te vragen.

Dagvoorzitters overzicht

168 dagvoorzitter(s) gevonden

Meer informatie over Dan Lefay

Dan Lefay is bekend als illusionist en bedrijfsspreker. Een dagvoorzitter die een magische en unieke invalshoek toevoegt.

Meer informatie over Dennis Storm

Hij is voormalig tv-presentator en woont tegenwoordig minimalistisch op Bali.

Meer informatie over Dennis Weening

Dennis Weening is radio-dj, vj en presentator. Als dagvoorzitter weet hij een muzikale stempel op een bijeenkomst te drukken.

Meer informatie over Dennis Wilt

Als Nederlands meteoroloog en presentator weet Dennis als dagvoorzitter alles over klimaat, milieu, wetenschap en duurzaamheid.

Meer informatie over Dionne Stax

Ze is inhoudelijk sterk en heeft een brede kennis en journalistieke achtergrond.

Meer informatie over Dolf Jansen

Dolf Jansen is bekend als cabaretier en presentator. Deze dagvoorzitter weet altijd de juiste snaar te raken dankzij zijn humor.

Meer informatie over Eddy Zoey

Een spraakmakende presentator, muzikant, auteur en kunstenaar. Dankzij zijn ervaring is Eddy een inhoudelijk sterke dagvoorzitter.

Meer informatie over Elianne Kuepers

Bekend als journalist en presentator bij RTL Z en RTL Nieuws. Elianne is een scherpe dagvoorzitter, maar altijd met een glimlach.

Meer informatie over Erica Terpstra

Leef met passie, leef in het nu.' Bevlogen, enthousiast en met tal van anekdotes vertelt Erica als dagvoorzitter een echt verhaal.

Meer informatie over Eva Brouwer

Eva Brouwer is verkozen tot beste vrouwelijke talent bij de verkiezing van Dagvoorzitter van het Jaar!

Meer informatie over Evert ten Napel

Sportverslaggever die bekendstaat als voetbalcommentator. Als dagvoorzitter maakt Evert gebruik van zijn typerende uitdrukkingen.

Meer informatie over Ewout Genemans

Ewout Genemans is presentator en acteur en brak door met de jeugdserie Zoop.

Meer informatie over Femke Halsema

Ze heeft naast haar bestuurlijke en journalistieke werk een ruime ervaring opgebouwd als begenadigd dagvoorzitter en discussieleider.

Meer informatie over Femke Wolthuis

RTL ontbijtnieuws en gezicht van RTV Noord

Meer informatie over Fien Vermeulen

Fien Vermeulen is door haar achtergrond in de argumentatie wetenschap en algemene kennis breed inzetbaar.

Meer informatie over Franska Stuy

Franska Stuy is bekend als voormalig hoofdredacteur van de Libelle. Een dagvoorzitter die haar ideeën, verhalen en energie deelt.

Meer informatie over Frits Barend

Frits Barend vormde samen met Henk van Dorp het journalistieke duo van Nederland. Als dagvoorzitter speelt hij in op actualiteiten.

Meer informatie over Frits Huffnagel

Dagvoorzitter Frits Huffnagel maakt graag meningen duidelijk, neemt misverstanden weg en maakt tegenstrijdigheden inzichtelijk.

Meer informatie over Frits Sissing

Frits Sissing is tv-presentator bij de AVROTROS en maakt als dagvoorzitter gebruik van zijn ervaringen in het bedrijfsleven.

Meer informatie over Frits Wester

Een vakkundig en inhoudelijk sterke dagvoorzitter dankzij zijn ervaring als journalist en parlementair verslaggever voor RTL Nieuws.

Meer informatie over Froukje de Both

Froukje de Both staat bekend als een veelzijdig persoon op radio en televisie.

Meer informatie over Gijs Staverman

Een positief ingestelde radio dj, televisiepresentator en dagvoorzitter die met veel enthousiasme en expertise presenteert.

Meer informatie over Gregor Bak

Gregor is een muzikaal dagvoorzitter die keer op keer de inhoud eigen weet te maken met het gebruik van muzikale aspecten.

Meer informatie over Hadassah de Boer

€ 2.000,- / € 3.500,- Bekijk dagvoorzitter

Een veelzijdige dagvoorzitter die graag meedenkt over hoe de informatie het beste aan de doelgroep kan worden overgebracht.

Meer informatie over Hans Kazan

Als dagvoorzitter weet Hans altijd de juiste toon te zetten met zijn nieuwe inzichten, positieve inspiratie en magische trucs.

Meer informatie over Hans Kraay jr.

Hans vergelijkt verhalen uit de voetbal- en televisiewereld met de maatschappij en stelt het 'wij-gevoel' als dagvoorzitter voorop.

Meer informatie over Hans Smit

Hans Smit is journalist, presentator en dagvoorzitter. Hij heeft veel expertise op het gebied van kunst en cultuur.

Meer informatie over Hans van Breukelen

Vanuit zijn ervaring als topsporter en adviseur vertaalt Hans als dagvoorzitter succesfactoren naar personen en organisaties.

Meer informatie over Heleen van Royen

Een nieuwsgierige dagvoorzitter waarbij geen onderwerp te gek is. Heleen is bekend als zeer uitgesproken Nederlandse auteur.

Meer informatie over Helga van Leur

€ 3.500,- / € 5.000,- Bekijk dagvoorzitter

Als meest favoriete en talentvolle weervrouw van het RTL Nieuws weet Helga als dagvoorzitter alles over klimaat en duurzaamheid.

Meer informatie over Hella Hueck

€ 3.500,- / € 5.000,- Bekijk dagvoorzitter

De combinatie van haar ervaring in commerciële functies en journalistiek maakt Hella tot een veelzijdige dagvoorzitter.

Meer informatie over Henkjan Smits

Henkjan Smits vertaalt als dagvoorzitter de thema's uit de muziekwereld en Showbiz naar organisaties en doelgroepen.

Meer informatie over Humberto Tan

Presenteren zit in zijn bloed. Studio Sport en RTL Late Night. Humberto is een energieke dagvoorzitter die veel interactie creëert.

Dagvoorzitter huren

Het inhuren van een dagvoorzitter zorgt ervoor dat uw evenement meer diepgang en een goede begeleiding heeft. Een dagvoorzitter inspireert en motiveert uw gasten en houdt het programma van uw congres, workshop of seminar in de gaten. Behalve het in goede banen leiden van de dag, is het ook mogelijk dat de dagvoorzitter een presentatie geeft of een komische noot toevoegt aan het evenement.

De voordelen van een dagvoorzitter op uw evenement:

 • Dagvoorzitters zorgen ervoor dat het programma van uw evenement goed verloopt.
 • Onze dagvoorzitters hebben een motiverende en inspirerende rol.
 • Een bekende dagvoorzitter zorgt ervoor dat meer mensen uw evenement bezoeken

Dagvoorzitter gezocht: bekijk ons veelzijdige aanbod

U vindt bij Het Sprekersburo eenvoudig een geschikte dagvoorzitter voor uw bijeenkomst, evenement of congres. Blader hierboven door ons aanbod en bekijk welke voorzitter het beste past bij uw wensen en evenement. Voor elk onderwerp is er een geschikte dagvoorzitter.

Voor meer informatie over het boeken van onze dagvoorzitters of voor een advies over een geschikte aanvoerder raden we u aan om contact met ons op te nemen. Bel daarvoor naar 0321 317 121.

0321 - 317 121

Kosten dagvoorzitter

We bieden een groot aanbod met diverse dagvoorzitters. Deze mensen zijn geschikt voor het leiden van uiteenlopende evenementen en bijeenkomsten. De kosten voor een dagvoorzitter verschillen per boeking en zijn afhankelijk van een aantal factoren:

 • De bekendheid van de dagvoorzitter
 • Eventuele reis- en verblijfkosten
 • De kennis van de dagvoorzitter
 • De voorbereidingstijd

Voor een precieze prijsopgave kunt u een offerte bij ons aanvragen. We adviseren u over de meest geschikte dagvoorzitter voor de gelegenheid en maken een offerte op maat. Bij Het Sprekersburo hebben we meer dan twintig jaar ervaring met het verzorgen van dagvoorzitters voor (zakelijke) evenementen, congressen en beurzen. Daardoor weten we precies welke dagvoorzitter past bij het evenement dat u organiseert.

Tips voor het boeken van een dagvoorzitter

Het boeken van een (bekende) dagvoorzitter is een meerwaarde voor uw evenement. De dagvoorzitter die past bij het thema zorgt voor interactie met de bezoekers en regelt dat het programma goed verloopt. De gespreksleider zorgt ervoor dat de beurs, het congres of het seminar de juiste toon en sfeer heeft. Om de ideale dagvoorzitter voor uw evenement te boeken, raden we u aan om rekening te houden met onderstaande punten.

Het doel van uw evenement

Bepaal eerst het doel van de gelegenheid, voordat u een dagvoorzitter boekt. Er zijn een aantal zaken waarvoor u een voorzitter boekt:

 • Het entertainen van bezoekers tussen verschillende programmaonderdelen door
 • Een groter publiek trekken
 • Het leiden van gesprekken en discussies
 • Het creëren van meer interactie tussen sprekers en bezoekers
 • Het overbrengen van een boodschap

Wanneer u bovenstaande punten in gedachten houdt, is het eenvoudiger om een lijst op te stellen met mogelijke dagvoorzitters. Uit deze lijst kunt u vervolgens de meest geschikte leider boeken voor uw evenement.

info@hetsprekersburo.nl Beschikbaarheid checken

Bepaal of u een bekende Nederlander wilt boeken

Het is eveneens belangrijk om na te gaan of u een bekende Nederlander wilt boeken als dagvoorzitter of spreker. Het voordeel van een beroemdheid is dat er meer bezoekers op het evenement afkomen. Wel adviseren we u om voor een BN’er te kiezen die past bij het evenement, het doel van de gelegenheid en eventueel bij uw bedrijf. Houd er wel rekening mee dat de tarieven voor bekende dagvoorzitters vaak hoger liggen dan die voor een onbekende voorzitter.

Een motiverende dagvoorzitter of een leider die gesprekken en discussies in goede banen leidt, hoeft niet altijd bekend te zijn. Er zijn genoeg minder bekende dagvoorzitters die goed een gesprek leiden en zorgen voor een gestructureerd programma.

In ons aanbod hebben we onder andere de volgende typen dagvoorzitters:

Journalisten

Dankzij hun kritische blik weten journalisten de juiste vragen te stellen. We hebben verschillende journalisten in ons aanbod, waardoor er altijd een is die past bij het onderwerp van uw evenement. Boek bijvoorbeeld Charles Groenhuijsen, Frenk van der Linden of Antoin Peeters.

Presentatoren

Presentatoren hebben ervaring met spreken en weten precies hoe zij uw evenement in goede banen moeten leiden. Het boeken van een presentator als dagvoorzitter zorgt ervoor dat het programma goed verloopt en dat uw bezoekers geboeid blijven. Bij Het Sprekersburo boekt u onder andere Art Rooijakkers, Dennis Weening en Hans Kraay jr.

Schrijvers

Het boeken van een schrijver als dagvoorzitter is eveneens mogelijk bij Het Sprekersburo. In ons overzicht vindt u verschillende soorten schrijvers; van fictie tot biografieën. Daardoor is er altijd een schrijver die past bij uw evenement. Huur bijvoorbeeld Alphonse Muambi, Heleen van Royen of Wouter de Vries jr.

Telefonische voorbespreking met de dagvoorzitter

Voorop staat dat u helemaal tevreden bent over de dagvoorzitter die u geboekt heeft. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt op het evenement, vindt er vooraf altijd een telefoonbespreking met de dagvoorzitter plaats. Deze bespreking zit inbegrepen bij de gage. Tijdens het gesprek heeft u de mogelijkheid om uw wensen kenbaar te maken zodat de voorzitter hier rekening mee kan houden.

De verschillen tussen sprekers en dagvoorzitters

Over de taken van een spreker en een dagvoorzitter ontstaat nog wel eens verwarring. Om meer duidelijkheid te scheppen, leggen we de verschillen tussen beide rollen uit.

Sprekers

Een spreker boekt u normaal gesproken om een presentatie of een lezing te geven over een onderwerp waar hij specialist in is. Meestal gaat het om een lezing van maximaal een uur, per boeking is de tijd altijd bespreekbaar. Het doel van een spreker is vooral om publiek te motiveren, te vermaken en te inspireren.

Dagvoorzitters

Een dagvoorzitter is degene die het programma van een evenement aan elkaar praat. De voorzitter staat zelf niet op de voorgrond en is meer onderdeel van het gehele programma. Het evenement draait dus niet om hemzelf.

Neem voor meer informatie over het boeken van een dagvoorzitter contact op met Het Sprekersburo door te bellen naar 0321 317 121.

0321 - 317 121 Beschikbaarheid controleren

Wij helpen u graag bij uw boeking

Vragen, opmerkingen of een offerte. Neem gerust contact met ons op.

Bel ons op 0321 - 317 121 of stuur ons een bericht via WhatsApp 06 – 1821 4561

Bekijk het volledige aanbod
Beste prijs

Het Sprekersburo hanteert scherpe tarieven en prijzen voor haar dagvoorzitters.

Ruim aanbod

Wij hebben keuze uit meer dan 200 doeltreffende dagvoorzitters

Offerte binnen 1 dag

U ontvangt binnen 1 werkdag een passende offerte gratis en vrijblijvend per e-mail

Boek direct

Zoek en boek direct uw dagvoorzitter bij Het Sprekersburo, wij helpen u graag!