Annemarie van Gaal ambassadeur geworden van 100ondernemers.nl

Annemarie van Gaal ambassadeur geworden van 100ondernemers.nl

Annemarie van Gaal ambassadeur geworden van 100ondernemers.nl

Annemarie van Gaal (1962) een van de bekendste en succesvolste Nederlandse zakenvrouwen, is vanaf vandaag ambassadeur van de websitewww.100ondernemers.nl . Op de site geeft Van Gaal tekst en uitleg bij de meest populaire of bijzondere ondernemersvragen.

Op de website - een initiatief van Centraal Beheer Achmea - krijgen ondernemers direct antwoord van 100 andere ondernemers op prangende ondernemersvragen. Met hulp van ondernemers die al vanaf de start betrokken zijn bij 100ondernemers, is de website onlangs uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Nieuw is dat vragen nog sneller worden beantwoord, doordat ze slim worden gekoppeld aan ondernemersprofielen.

Dossiers
Verder is het onderdeel dossiers toegevoegd aan de website. In dit gedeelte van de site vinden bezoekers korte films en artikelen die een bepaald thema verder uitdiepen. De thema's sluiten aan bij de populaire vragen die gesteld worden op 100ondernemers. Ondernemers die andere ondernemers verder willen helpen, kunnen in de vernieuwde site ook een eigen profiel aanmaken. Daarmee kunnen ondernemers vanuit hun vakgebied nog beter inhoudelijk reageren op speciaal geselecteerde nieuwe vragen.

Relevante links: www.100ondernemers.nl

Feiten
- De website kent 5000 unieke bezoekers per maand
- Er zijn in 12 maanden ruim 62000 ondernemersantwoorden gegeven
- 100ondernemers heeft 1700 volgers via Facebook en LinkedIn.

Citaat
Als ondernemer kun je talloze sites bezoeken met theoretische informatie over ondernemen. Leuk, maar meestal niet praktisch of nuttig. De beste adviezen komen namelijk altijd van andere ondernemers.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Het laatste nieuws

20-08-2018

Maarten van der Weijden zet zwemtocht van wereldformaat neer

De voormalig Olympisch- en wereldkampioen openwaterzwemmen haalt met zijn monsterzwemtocht ruim 2,5 miljoen euro op.

Lees meer

29-06-2018

Spreker René Pluijm nieuw bij Het Sprekersburo

Blij zijn wij met de komst van René Pluijm bij Het Sprekersburo. René Pluijm geeft met zijn lezingen zijn visie op eten, ons eetgedrag en de wereld van nu.

Lees meer

17-04-2018

Diana Matroos wordt nieuwe presentatrice Buitenhof

Vanaf september wordt Diana Matroos presentator van het televisieprogramma Buitenhof.

Lees meer

14-09-2016

Spreker Arnon Barnes nieuw bij Het Sprekersburo

Blij zijn wij met de komst van Arnon Barnes bij Het Sprekersburo. Arnon Barnes is een internationaal spreker en top presentatie trainer.

Lees meer

Bekijk alle nieuws