Boek Hennie van der Most: Super Nederland

Boek Hennie van der Most: Super Nederland

Boek Hennie van der Most: Super Nederland

In Super Nederland beschrijft ondernemer Hennie van der Most zijn kijk op de BV Nederland. Oorzaken en gewaagde oplossingen voor de crisis komen aan bod. Van der Most geeft een inkijkje in de financiële situatie van Nederland en geeft op geheel eigen wijze zijn visie daarop.

Cruciale vraagstukken uit de Nederlandse politiek passeren de revue en worden van concrete oplossingen en acties voorzien. Dit boek beschrijft een Nederland dat geleid wordt door een doe-ondernemer. Lef, ambitie, visie, creativiteit en daadkracht staan daarbij centraal. Nederland moet de mouwen opstropen en aan het werk. Een en ander wordt geïllustreerd door vele kenmerkende uitspraken van Van der Most. Het is de bedoeling dat dit boek de discussie aanzwengelt over onze economie en dat er langetermijnoplossingen gevonden worden buiten de gebruikelijke kaders. Waarom? Omdat Nederland een prachtig land is en we moeten er samen voor zorgen dat het er goed toeven blijft.

Hennie van der Most (1950) is geboren in Slagharen en het ondernemen zit hem in het bloed. Hij staat bekend om het realiseren van ogenschijnlijk onmogelijke projecten. Zo verbouwde hij een voormalig ziekenhuis tot het succesvolle all-in feesthotel Preston Palace en maakte hij van een voormalige kerncentrale, net over de grens in Duitsland, een drukbezocht pretpark. In 2010 had hij een imperium met 15 uiteenlopende bedrijven en circa 1.500 medewerkers.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Het laatste nieuws

20-08-2018

Maarten van der Weijden zet zwemtocht van wereldformaat neer

De voormalig Olympisch- en wereldkampioen openwaterzwemmen haalt met zijn monsterzwemtocht ruim 2,5 miljoen euro op.

Lees meer

29-06-2018

Spreker René Pluijm nieuw bij Het Sprekersburo

Blij zijn wij met de komst van René Pluijm bij Het Sprekersburo. René Pluijm geeft met zijn lezingen zijn visie op eten, ons eetgedrag en de wereld van nu.

Lees meer

17-04-2018

Diana Matroos wordt nieuwe presentatrice Buitenhof

Vanaf september wordt Diana Matroos presentator van het televisieprogramma Buitenhof.

Lees meer

14-09-2016

Spreker Arnon Barnes nieuw bij Het Sprekersburo

Blij zijn wij met de komst van Arnon Barnes bij Het Sprekersburo. Arnon Barnes is een internationaal spreker en top presentatie trainer.

Lees meer

Bekijk alle nieuws