Bridget Maasland en Eddy Zoey maken overstap naar SBS 6

Lees er alles over in nieuwsbericht!

Bridget Maasland en Eddy Zoey maken overstap naar SBS 6

Bridget Maasland en Eddy Zoëy maken de overstap van RTL 5 naar SBS 6. De presentatoren gaan op 1 september aan de slag voor hun nieuwe werkgever. Dat hebben RTL Boulevard en Shownieuws vrijdag gemeld. Het is nog niet bekend welke programma’s Maasland en Zoëy gaan maken. Volgens Albert Verlinde gaat zij grote shows maken. “Maasland wil heel graag showprogramma’s doen en dat is de reden dat ze gekozen heeft voor SBS. RTL zag dat niet gebeuren“, vertelde hij. 

Beide presentatoren voelden zich niet meer helemaal op hun plek bij RTL. Maasland klaagde al langer steen en been over het toenemend aantal realityprogramma’s op RTL 5. “Bij RTL bieden ze wat het publiek wil. Prima. Maar misschien is het voor mij dan een beetje klaar daar“, zei ze daarover.

Maasland maakte er geen geheim van graag over te stappen naar SBS 6, dat voor een deel eigendom is van John de Mol. “Mocht John de Mol mij bellen dan zou ik wel gek zijn om die overstap niet te maken. Ik heb mijn mooiste tijd gehad bij hem en Talpa. Hij kan me grote shows geven“, zei ze eerder.

De relatie tussen Zoëy en RTL 5 werd ernstig bekoeld, toen de zender hem van Expeditie Robinson afhaalde en inruilde voor de goedkopere Dennis Weening. “Het is simpel: er zit nu net een nieuwe zenderbaas. Dit is geen goede beslissing. They owe me one“, zei Zoëy.

Ook baalde Zoëy ervan dat Take Me Out maar niet terugkeert. “Ik zie het voor de toekomst een beetje somber in. Ook Take Me Out is een heel duur programma en RTL is keihard aan het bezuinigen.“

Terug naar het nieuwsoverzicht

Het laatste nieuws

30-10-2018

Michel van Egmond komt met vervolg op boek Wim Kieft - De Terugkeer

Michel van Egmond beschrijft in De Terugkeer hoe Wim Kieft de confrontatie met zijn eigen geschiedenis opnieuw aangaat.

Lees meer

29-10-2018

Triomftocht van Max Verstappen in Grote Prijs van Mexico

Afgelopen zondag -28 oktober 2018- behaalde Max Verstappen zijn vijfde zeggen van de Formule 1 en dit keer de Grote Prijs van Mexico.

Lees meer

11-10-2018

Duurzaam ondernemen en inspirerend leidinggeven

Een terugblik op 2018 en een indringend vooruitzicht op 2019.

Lees meer

20-08-2018

Maarten van der Weijden zet zwemtocht van wereldformaat neer

De voormalig Olympisch- en wereldkampioen openwaterzwemmen haalt met zijn monsterzwemtocht ruim 2,5 miljoen euro op.

Lees meer

Bekijk alle nieuws