Duurzaam ondernemen en inspirerend leidinggeven

Duurzaam ondernemen en inspirerend leidinggeven

Duurzaam ondernemen en inspirerend leidinggeven

Voormalig accountant Leen Zevenbergen startte in 1984 het eerste Artificial Intelligence bedrijf van Nederland, Bolesian. In 1995 leidde hij in Silicon Valley het Virtual Reality bedrijf Electrogig. Daarna volgden diverse topfuncties bij bedrijven in IT en de technologie. Hierdoor overziet hij als geen ander de ontwikkelmogelijkheden van nieuwe, bleeding edge, technologiee?n. In zijn functie als leider van het derde generatie zonne-energie bedrijf Solarus werkte hij (soms moeizame) ontwikkeling van disruptieve technologiee?n.

Zevenbergen is geen dromer of idealist. Zijn intentie is altijd bedrijven te helpen om veel geld te verdienen. Zijn ervaring en overtuiging is echter dat alleen duurzame bedrijven structureel winstgevend kunnen zijn. Duurzaam inspirerend leiderschap is dus essentieel om een organisatie een goede toekomst te geven.

Leen Zevenbergen werd in 1996 lid van Social Venture Network, het in 1987 opgerichte oudste netwerk van duurzame leiders. Nadat hij deze organisatie als Europees voorzitter leidde, richtte hij in 2013 samen met Marcello Palazzi B Lab Europe op. Volgens de CEO van Unilever, Paul Polman, zijn de B Corps de Champions League van duurzaamheid. Met inmiddels meer dan 500 Europese B Corps is deze organisatie ’s werelds grootste organisatie voor duurzame bedrijven. Leen Zevenbergen wordt nationaal en internationaal beschouwd als e?e?n van de leiders op het gebied van duurzaam ondernemen en innovatief leiderschap.

Vooruitblikken op 2019, gebaseerd op een krachtige terugblik naar 2018, een uiterst humoristisch kader en krachtige storytelling, illustreert waarom Leen Zevenbergen zo’n populaire spreker is met een immens indrukwekkende klanten- base.

Informeer gerust naar de mogelijkheden van spreker Leen Zevenbergen.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Het laatste nieuws

11-10-2018

Duurzaam ondernemen en inspirerend leidinggeven

Een terugblik op 2018 en een indringend vooruitzicht op 2019.

Lees meer

20-08-2018

Maarten van der Weijden zet zwemtocht van wereldformaat neer

De voormalig Olympisch- en wereldkampioen openwaterzwemmen haalt met zijn monsterzwemtocht ruim 2,5 miljoen euro op.

Lees meer

29-06-2018

Spreker René Pluijm nieuw bij Het Sprekersburo

Blij zijn wij met de komst van René Pluijm bij Het Sprekersburo. René Pluijm geeft met zijn lezingen zijn visie op eten, ons eetgedrag en de wereld van nu.

Lees meer

17-04-2018

Diana Matroos wordt nieuwe presentatrice Buitenhof

Vanaf september wordt Diana Matroos presentator van het televisieprogramma Buitenhof.

Lees meer

Bekijk alle nieuws