Mart Smeets ziet Herman van der Zandt als opvolger

Lees er alles over in nieuwsbericht!

Mart Smeets ziet Herman van der Zandt als opvolger

Eerder liet Mart Smeets zich al eens ontvallen dat hij zijn opvolger al had gezien. Wie dat was wilde hij niet zeggen, maar het hoge woord is er nu dan toch uit. Niet Tom Egbers, Dione de Graaff of Henri Schut, niet Filemon Wesselink of Thijs Zonneveld, maar Herman van der Zandt moet DeMart opvolgen. Dat heeft de Smeetsmeister zich laten ontglippen tegen hetHaarlems Dagblad. Een verrassende keuze.

Werd Smeets de afgelopen weken geregeld voor sleets versleten, hij was toch maar mooi 42 dagen achtereen op de late avond te zien. Eerst met De Avondetappe, later met London Late Night. En dat alles zonder autocue. Geen misselijke taak om over te nemen. Maar Herman heeft zijn sporen inmiddels verdiend. Bij de laatste verkiezingen stal de NOS-presentator de show door als enige bij de bejaardenomroep compleet naturel met het immense touchscreen om te gaan. Het leverde hem op Twitter de bijnaam ‘TouchHerman’ op. Vanwege zijn immer relaxte houding refereert Matthijs van Nieuwkerk aan Herman als ‘The King of Cool’ en daarom mocht hij al een paar keer bij DWDD aanschuiven als tafelheer.

Smeets is onder de indruk: “Hij is grappig en heeft alles. Hij is een goede fietser ook. Dus geschikt om het wielrennen te doen. Hij gaat vanaf 29 augustus de Paralympics presenteren. Let maar goed op hem.” Het is nog niet bekend wat Herman zelf vindt van zijn benoeming tot kroonprins.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Het laatste nieuws

30-10-2018

Michel van Egmond komt met vervolg op boek Wim Kieft - De Terugkeer

Michel van Egmond beschrijft in De Terugkeer hoe Wim Kieft de confrontatie met zijn eigen geschiedenis opnieuw aangaat.

Lees meer

29-10-2018

Triomftocht van Max Verstappen in Grote Prijs van Mexico

Afgelopen zondag -28 oktober 2018- behaalde Max Verstappen zijn vijfde zeggen van de Formule 1 en dit keer de Grote Prijs van Mexico.

Lees meer

11-10-2018

Duurzaam ondernemen en inspirerend leidinggeven

Een terugblik op 2018 en een indringend vooruitzicht op 2019.

Lees meer

20-08-2018

Maarten van der Weijden zet zwemtocht van wereldformaat neer

De voormalig Olympisch- en wereldkampioen openwaterzwemmen haalt met zijn monsterzwemtocht ruim 2,5 miljoen euro op.

Lees meer

Bekijk alle nieuws