Mart Smeets ziet Herman van der Zandt als opvolger

Mart Smeets ziet Herman van der Zandt als opvolger

Mart Smeets ziet Herman van der Zandt als opvolger

Eerder liet Mart Smeets zich al eens ontvallen dat hij zijn opvolger al had gezien. Wie dat was wilde hij niet zeggen, maar het hoge woord is er nu dan toch uit. Niet Tom Egbers, Dione de Graaff of Henri Schut, niet Filemon Wesselink of Thijs Zonneveld, maar Herman van der Zandt moet DeMart opvolgen. Dat heeft de Smeetsmeister zich laten ontglippen tegen hetHaarlems Dagblad. Een verrassende keuze.

Werd Smeets de afgelopen weken geregeld voor sleets versleten, hij was toch maar mooi 42 dagen achtereen op de late avond te zien. Eerst met De Avondetappe, later met London Late Night. En dat alles zonder autocue. Geen misselijke taak om over te nemen. Maar Herman heeft zijn sporen inmiddels verdiend. Bij de laatste verkiezingen stal de NOS-presentator de show door als enige bij de bejaardenomroep compleet naturel met het immense touchscreen om te gaan. Het leverde hem op Twitter de bijnaam ‘TouchHerman’ op. Vanwege zijn immer relaxte houding refereert Matthijs van Nieuwkerk aan Herman als ‘The King of Cool’ en daarom mocht hij al een paar keer bij DWDD aanschuiven als tafelheer.

Smeets is onder de indruk: “Hij is grappig en heeft alles. Hij is een goede fietser ook. Dus geschikt om het wielrennen te doen. Hij gaat vanaf 29 augustus de Paralympics presenteren. Let maar goed op hem.” Het is nog niet bekend wat Herman zelf vindt van zijn benoeming tot kroonprins.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Het laatste nieuws

20-08-2018

Maarten van der Weijden zet zwemtocht van wereldformaat neer

De voormalig Olympisch- en wereldkampioen openwaterzwemmen haalt met zijn monsterzwemtocht ruim 2,5 miljoen euro op.

Lees meer

29-06-2018

Spreker René Pluijm nieuw bij Het Sprekersburo

Blij zijn wij met de komst van René Pluijm bij Het Sprekersburo. René Pluijm geeft met zijn lezingen zijn visie op eten, ons eetgedrag en de wereld van nu.

Lees meer

17-04-2018

Diana Matroos wordt nieuwe presentatrice Buitenhof

Vanaf september wordt Diana Matroos presentator van het televisieprogramma Buitenhof.

Lees meer

14-09-2016

Spreker Arnon Barnes nieuw bij Het Sprekersburo

Blij zijn wij met de komst van Arnon Barnes bij Het Sprekersburo. Arnon Barnes is een internationaal spreker en top presentatie trainer.

Lees meer

Bekijk alle nieuws