Nieuwe vestiging Het Sprekersburo in Amsterdam

Nieuwe vestiging Het Sprekersburo in Amsterdam

Nieuwe vestiging Het Sprekersburo in Amsterdam

Yes we can!

Het Sprekersburo heeft zich uitgebreid met een vestiging in Amsterdam. Vanwege de toenemende vraag hebben Bert Jan Idzinga (Het Sprekersburo Dronten) en Conny Schalke (Het Sprekersburo Amsterdam) besloten om hun ervaring en krachten te delen.

Bert-Jan met zijn jarenlange ervaring in boekingen en eventementenorganisatie en Conny met haar TV/programmamaker en artiestenmanagement achtergrond maken samen Het Sprekersburo tot een compleet concept. Wij durven te zeggen dat we bijna elke aanvraag tot een succes kunnen maken.

Het wordt een druk jaar: het EK barst straks los, de Olympische Spelen, de Amerikaanse verkiezingen en natuurlijk ook nog de verkiezingen in ons eigen land. Veel unieke gebeurtenissen die de nodige evenementen, congressen en bijeenkomsten tot gevolg zullen hebben. Conny en Bert Jan voorzien u graag van een boeiende, onderlegde en passende spreker voor uw event. Zoals het onderwerp van deze nieuwsbrief al luidt: Yes we can!

Tot horens en hartelijke groeten,

Bert Jan & Conny

Terug naar het nieuwsoverzicht

Het laatste nieuws

20-08-2018

Maarten van der Weijden zet zwemtocht van wereldformaat neer

De voormalig Olympisch- en wereldkampioen openwaterzwemmen haalt met zijn monsterzwemtocht ruim 2,5 miljoen euro op.

Lees meer

29-06-2018

Spreker René Pluijm nieuw bij Het Sprekersburo

Blij zijn wij met de komst van René Pluijm bij Het Sprekersburo. René Pluijm geeft met zijn lezingen zijn visie op eten, ons eetgedrag en de wereld van nu.

Lees meer

17-04-2018

Diana Matroos wordt nieuwe presentatrice Buitenhof

Vanaf september wordt Diana Matroos presentator van het televisieprogramma Buitenhof.

Lees meer

14-09-2016

Spreker Arnon Barnes nieuw bij Het Sprekersburo

Blij zijn wij met de komst van Arnon Barnes bij Het Sprekersburo. Arnon Barnes is een internationaal spreker en top presentatie trainer.

Lees meer

Bekijk alle nieuws