Roelof Hemmen gaat presenteren bij BNR Radio

Lees er alles over in nieuwsbericht!

Roelof Hemmen gaat presenteren bij BNR Radio

Roelof Hemmen (48) en Petra Grijzen (33) gaan aan de slag bij BNR Nieuwsradio. Hemmen presenteert vanaf 12 september om de week het vernieuwde avondspits-programma vanaf 15.30u.

Petra Grijzen gaat vanaf diezelfde week samen met Annette van Soest en Hester van Dijk het nieuwe programma BNR Nieuwsupdate presenteren.
'Optimistisch, zakelijk'
Roelof Hemmen: "Ik ben ontzettend blij dat ik, naast mijn werk bij RTL Nieuws, aan de slag mag bij BNR. Ik ben al jaren fan van BNR. Ik hou van de alertheid en de optimistische, zakelijke toon van de zender. De cultuur bij BNR spreekt me ook erg aan en lijkt in vele opzichten op die bij RTL Nieuws: we delen hetzelfde DNA. Voor mij persoonlijk is het een verrijking van mijn journalistieke werk: drie-en-een-half uur live nieuwsradio vraagt veel van een presentator. Maar wat een schitterende nieuwe uitdaging!"
Petra komt terug
Petra Grijzen is goed bekend met BNR. Tot haar overstap naar WNL vorig jaar was ze er al als presentator actief. "Bij BNR kan ik me helemaal op de actualiteit storten. Ik hou van het enthousiasme en het optimisme in de zender. Het is kwaliteit zonder poespas. Ik kijk er dan ook erg naar uit om vanaf september samen met een vertrouwde ploeg de luisteraar op de hoogte te brengen van het laatste nieuws."
Kwaliteit
Het aanpassen van het presentatieteam past in de kwaliteitsslag die BNR Nieuwsradio in september gaat doorvoeren. "Ons ondernemend publiek verwacht van ons doorlopend een scherpe en verfrissende koers", aldus BNR-hoofdredacteur Paul van Gessel. "Dus komen we in september met nieuwe nieuws- en achtergrondformules in de middag en passen we ons presentatieteam aan op de kleur die daarbij hoort. Met Roelof en Petra voegen we twee ijzersterke presentatoren toe aan het station."

Terug naar het nieuwsoverzicht

Het laatste nieuws

30-10-2018

Michel van Egmond komt met vervolg op boek Wim Kieft - De Terugkeer

Michel van Egmond beschrijft in De Terugkeer hoe Wim Kieft de confrontatie met zijn eigen geschiedenis opnieuw aangaat.

Lees meer

29-10-2018

Triomftocht van Max Verstappen in Grote Prijs van Mexico

Afgelopen zondag -28 oktober 2018- behaalde Max Verstappen zijn vijfde zeggen van de Formule 1 en dit keer de Grote Prijs van Mexico.

Lees meer

11-10-2018

Duurzaam ondernemen en inspirerend leidinggeven

Een terugblik op 2018 en een indringend vooruitzicht op 2019.

Lees meer

20-08-2018

Maarten van der Weijden zet zwemtocht van wereldformaat neer

De voormalig Olympisch- en wereldkampioen openwaterzwemmen haalt met zijn monsterzwemtocht ruim 2,5 miljoen euro op.

Lees meer

Bekijk alle nieuws