Samenwerking Rabobank en Humberto Tan

Lees er alles over in nieuwsbericht!

Samenwerking Rabobank en Humberto Tan

Humberto Tan en Rabobank gaan samenwerken. In de campagne Internationaal Zakendoen gaat Humberto Tan op zoek naar de kracht van coöperatief bankieren. Dat heeft Rabobank aan de vooravond van de start van deze campagne bekend gemaakt. De positief kritische houding en niet aflatende nieuwsgierigheid van Humberto Tan benut de bank om te laten zien wat de coöperatieve manier van werken voor de klant en voor de samenleving oplevert.

Humberto Tan is voor de Rabobank geen onbekende. In de afgelopen 10 jaar is hij betrokken geweest bij diverse activiteiten en oogstte hij waardering met optredens bij lokale Rabobanken. “Zijn kennis van de Rabobank, zijn sympathieke en tegelijkertijd zakelijke benadering en maatschappelijke betrokkenheid passen uitstekend bij de Rabobank”, aldus Heleen Crielaard, hoofd merk & marktcommunicatie van Rabobank Nederland.

Tan zelf gaat  met enthousiasme de nieuwe samenwerking aan. “Banken hebben het wereldwijd niet makkelijk. Rabobank doet het financieel nog steeds goed. Ze zijn met hun lokale banken en ledenraden geworteld in de samenleving. Die kracht spreekt mij aan.”

De nieuwe samenwerking behelst onder meer de medewerking aan de campagne Internationaal Zakendoen. Op vrijdag 15 maart a.s. is Humberto Tan samen met het vertrouwde Rabobank gezicht Merel voor de eerste keer te zien in de tv-commercial ‘Thuis in Nederland, thuis in de wereld’. “Ik kan in deze campagne gewoon mezelf zijn. Ik laat me door Merel, bijpraten over de meerwaarde van coöperatief bankieren”, aldus Humberto Tan in een toelichting.

Daarnaast zal Humberto Tan in het kader van de samenwerking met Rabobank optredens verzorgen voor lokale banken.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Het laatste nieuws

30-10-2018

Michel van Egmond komt met vervolg op boek Wim Kieft - De Terugkeer

Michel van Egmond beschrijft in De Terugkeer hoe Wim Kieft de confrontatie met zijn eigen geschiedenis opnieuw aangaat.

Lees meer

29-10-2018

Triomftocht van Max Verstappen in Grote Prijs van Mexico

Afgelopen zondag -28 oktober 2018- behaalde Max Verstappen zijn vijfde zeggen van de Formule 1 en dit keer de Grote Prijs van Mexico.

Lees meer

11-10-2018

Duurzaam ondernemen en inspirerend leidinggeven

Een terugblik op 2018 en een indringend vooruitzicht op 2019.

Lees meer

20-08-2018

Maarten van der Weijden zet zwemtocht van wereldformaat neer

De voormalig Olympisch- en wereldkampioen openwaterzwemmen haalt met zijn monsterzwemtocht ruim 2,5 miljoen euro op.

Lees meer

Bekijk alle nieuws