Sandra Schuurhof maakt overstap naar SBS 6

Sandra Schuurhof heeft een contract getekend bij SBS 6, en treedt volgend voorjaar toe tot het presentatieteam van Hart van Nederland. 

Dit nieuwsprogramma gaat van opzet veranderen en Sandra speelt daarbij een belangrijke rol.  

Sandra, nu nog te zien in Boulevard, Wat vindt Nederland en RTL Nieuws, is erg blij met haar nieuwe baan. "Hart van Nederland is een prachtig programma dat we nóg beter en journalistieker willen gaan maken. Ik ga me daar voor inzetten en ik heb er ontzettend veel zin in. Tot die tijd blijf ik achter de schermen en zal ik dus nog niet te zien zijn."

Innemende persoonlijkheid

Uiteraard is ook SBS 6 zeer tevreden met de komst van de journaliste. "Sandra is een innemende persoonlijkheid en een uitstekende journaliste. Ze is goed ingevoerd en beschikt over een fantastisch netwerk. We kijken uit naar een mooie samenwerking.", aldus directeur televisie SBS 6 (a.i.) Leo van der Goot.

Het nieuwe SBS 6

De nieuwe opzet van Hart van Nederland maakt deel uit van de metamorfose die SBS 6 binnenkort ondergaat. De zender wil de kijkers, die massaal lijken te zijn overgelopen naar RTL 4, weer terugwinnen en denkt daarom goed na over de programmering en de presentatoren.

Het laatste nieuws