Trek op inspiratie-tour naar Amsterdam met Herman Konings en Studio Spark

Trek op inspiratie-tour naar Amsterdam met Herman Konings en Studio Spark

Trek op inspiratie-tour naar Amsterdam met Herman Konings en Studio Spark

Connecting the new economy dots in Amsterdam. Dompel je 1,5 dag lang onder in de wereld van strategie- en innovatiepaden voor een duurzame toekomst, en ga mee met Herman, Tom, Bart en Stefaan naar Amsterdam.

WalkwithSpark

Met “WalkwithSpark” organiseren we inspiratie-exploraties naar bestemmingen waar we ons kunnen onderdompelen in een diversiteit aan innovatieve projecten die de toekomst mens- en milieuvriendelijk maken. We hechten bij Studio Spark heel veel belang aan inspiratie omdat sterke ideeën telkens leiden tot vele andere ideeën. Rede genoeg om inspiratie te bevrijden van seminarie- en vergadermomenten, en op zoek te gaan naar de koplopers van duurzame innovatie op locatie, vergezeld van vak- en geestesgenoten, begeleid, en live.

Waarom Amsterdam?

Al gehoord van 3Dprintcanalhouse, Marqt.com, De tarwegraskoning, the Dutch Weedburger, Hutspot, Spinlister of Car2go? In Amsterdam kan je kennis maken met een rijke diversiteit aan business- , retail- en merkinnovatieprojecten die in de voorhoede lopen richting een duurzame economie. Stuk voor stuk zijn ze verfrissend concreet, commercieel in werking en doordrongen van de typisch Nederlandse ondernemerspit. Daarom kozen we voor de allereerste editie van WalkwithSpark voor Amsterdam.

Waarom deelnemen?

Onder leiding van Studio Spark en consumentenpsycholoog Herman Konings gaan we aan de hand van een concrete trendbriefing en een set innovatiepaden enkele inspirerende projecten bezoeken. We gaan ook kennis maken met de bezielers. Behalve blikverruimende inspiratie, verdiepen we ons ook in de succesfactoren en bouwstenen van disruptieve innovaties die komaf maken met oude patronen, en nieuwe, positieve perspectieven bieden.

Meer informatie: www.walkwithspark.eu

Terug naar het nieuwsoverzicht

Het laatste nieuws

20-08-2018

Maarten van der Weijden zet zwemtocht van wereldformaat neer

De voormalig Olympisch- en wereldkampioen openwaterzwemmen haalt met zijn monsterzwemtocht ruim 2,5 miljoen euro op.

Lees meer

29-06-2018

Spreker René Pluijm nieuw bij Het Sprekersburo

Blij zijn wij met de komst van René Pluijm bij Het Sprekersburo. René Pluijm geeft met zijn lezingen zijn visie op eten, ons eetgedrag en de wereld van nu.

Lees meer

17-04-2018

Diana Matroos wordt nieuwe presentatrice Buitenhof

Vanaf september wordt Diana Matroos presentator van het televisieprogramma Buitenhof.

Lees meer

14-09-2016

Spreker Arnon Barnes nieuw bij Het Sprekersburo

Blij zijn wij met de komst van Arnon Barnes bij Het Sprekersburo. Arnon Barnes is een internationaal spreker en top presentatie trainer.

Lees meer

Bekijk alle nieuws