Volgens Jort Kelder is DWDD nog niet over hoogtepunt heen

Volgens Jort Kelder is DWDD nog niet over hoogtepunt heen

Volgens Jort Kelder is DWDD nog niet over hoogtepunt heen

Jort Kelder vindt het onzinnig dat er wordt geroepen dat De Wereld Draait Door over zijn hoogtepunt heen zou zijn. Dat vertelt de vaste gast in Mikro Gids. Veelgehoorde kritiek is dat DWDD op routine drijft, met vaak dezelfde gasten.

“Ja, je hoort weleens gefluister achter de coulissen van Hilversum, en in de krochten van blogs: het programma is over z’n hoogtepunt heen. Quatsch. DWDD boeit jaar na jaar meer kijkers, wordt alsmaar sterker en vernieuwt zich in allerlei details.”

Een grondige metamorfose is volgens Kelder helemaal niet nodig. “Ze restylen niet radicaal, maar als je ziet wat ze inmiddels voor de (muziek)cultuur betekenen… proficiat. Da’s dus waar we een publieke omroep hebben.”

Kelder neemt zijn pet af voor host Matthijs van Nieuwkerk. “Matthijs heerst als soeverein vorst in zijn studio, maar het succes dankt-ie niet in de laatste plaats aan een bijzonder gevarieerd format en een ijzersterke redactie.”

“Wat mij opvalt is het onverminderd hoge ambitieniveau. Ze zijn bereid alles kort voor de uitzending om te gooien om actueel en entertainend te blijven. Die urgentie voel je aan tafel en daar wil je naar kijken.”

Bron: Mediacourant.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht

Het laatste nieuws

20-08-2018

Maarten van der Weijden zet zwemtocht van wereldformaat neer

De voormalig Olympisch- en wereldkampioen openwaterzwemmen haalt met zijn monsterzwemtocht ruim 2,5 miljoen euro op.

Lees meer

29-06-2018

Spreker René Pluijm nieuw bij Het Sprekersburo

Blij zijn wij met de komst van René Pluijm bij Het Sprekersburo. René Pluijm geeft met zijn lezingen zijn visie op eten, ons eetgedrag en de wereld van nu.

Lees meer

17-04-2018

Diana Matroos wordt nieuwe presentatrice Buitenhof

Vanaf september wordt Diana Matroos presentator van het televisieprogramma Buitenhof.

Lees meer

14-09-2016

Spreker Arnon Barnes nieuw bij Het Sprekersburo

Blij zijn wij met de komst van Arnon Barnes bij Het Sprekersburo. Arnon Barnes is een internationaal spreker en top presentatie trainer.

Lees meer

Bekijk alle nieuws