Biografie Jan Horjus

Lees meer over Jan Horjus

Jan is geboren op 19 maart 1957 te Rotterdam. Jan denkt snel in beelden en humor. Zijn hele leven is hij werkzaam geweest als reclame-ontwerper en art-director. Zowel bij reclamebureaus als freelance. Behalve het bedenken van reclameconcepten voor kleine bedrijven tot vele multinationals, heeft hij van zijn passie (cartoons en animaties) zijn vak gemaakt. In het verleden tekende hij reeds cartoons voor diverse dagbladen.

Waarom een snelteken-animatie?

Snelteken-animaties worden op evenementen steeds  populairder vanwege de grote impact, snelle productietijd en betrekkelijk lage kosten. Verder lenen ze zich uitstekend voor het gebruik van humor en kunnen ze zonder beperkingen worden afgestemd op de boodschap en doelgroep. Een welkome manier om het ijs te breken of als leuk intermezzo tijdens uw evenement.  Behalve het aanroeren van een bepaald thema kunt u denken aan de lancering van een nieuw product, het uitdragen van uw kernwaarden, motivatie van personeel etc.

Wat is een snelteken-animatie?

Iedereen kent wel de filmpjes waarbij men geboeid  een hand met viltstift op het scherm volgt. Op snelle wijze worden a.h.w. ‘live’ illustraties neergezet. Vergezeld van tekst, muziek en/of voice-over is de impact enorm. Vooraf wordt aan de hand van een mondelinge of schriftelijke briefing een script geschreven en suggesties gedaan voor illustraties/cartoons. Als laatste stap wordt de definitieve animatie gemaakt die u kunt afspelen op uw evenement.

Ook als aankleding van uw evenement

De beelden uit de animatie kunnen eveneens worden gebruikt voor uw website, uitnodigingen etc. maar ook om de ruimte aan te kleden d.m.v. banners, posters etc. 

Jan Horjus