Annechien Steenhuizen inhuren als presentator voor je evenement

Annechien Steenhuizen

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Annechien Steenhuizen?

Annechien Steenhuizen presenteert

Presentatrice van het NOS Journaal

Prijsindicatie

Op aanvraag (tarief voor een presentatie van Annechien Steenhuizen)

Onderwerpen

Talen

Inzetbaarheid

Verzoek om prijs en beschikbaarheid

Biografie Annechien Steenhuizen

Lees meer over Annechien Steenhuizen

Annechien Steenhuizen, geboren op 12 mei 1977 te Amersfoort begint na een studio Journalistiek in Utrecht haar loopbaan bij het RTL Nieuws. Daar werkt zij op de redactie van het RTL Nieuwsmagazine, tegenwoordig Editie NL genaamd en 5 in het Land.

Na ruim 3 jaar wil Annechien meer verslaggeving gaan doen waarbij haar voorkeur uitgaat naar radio. In juni 2002 gaat ze aan de slag bij Radio M Utrecht als verslaggever en niet lang daarna is Annechien er ook televisiewerkzaamheden bij gaan doen. Zo presenteerde ze een paar keer per maand het programma Bureau Hengeveld, het regionale opsporingsprogramma van RTV Utrecht.

In april 2005 start het nieuwe regionale nieuwsmagazine U Vandaag dat ze in het begin samen met Conny Kraaijeveld presenteert. In 2008 verlaat Annechien RTV Utrecht om als Jakhals in De Wereld Draait Door aan de slag te gaan en ze begint haar eigen productie bureau.

Vanaf maart 2009 presenteert Annechien het NOS op 3 journaal. Verder presenteert ze nog regelmatig televisieprogramma op RTV Utrecht, waaronder het Verleden van Utrecht.

Dagvoorzitter en presentator

Annechien Steenhuizen is beschikbaar voor presentaties en dagvoorzitterschap in het land.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Annechien Steenhuizen.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie of een offerte van presentator Annechien Steenhuizen via Het Sprekersburo. Wilt u Annechien Steenhuizen inhuren voor uw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het controleren van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Vul je gegevens in

Hoe kunnen we je bereiken?

Vul je telefoonnummer en/of e-mailadres in. We kunnen je vaak sneller antwoord geven als je je telefoonnummer invult.

Waarover gaat je vraag?