Beau van Erven Dorens inhuren als presentator voor je evenement

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Beau van Erven Dorens?

Offerte aanvragen

Prijsindicatie

Op aanvraag
(tarief voor een lezing of presentatie van Beau van Erven Dorens)

Thema's

Talen

Onderwerpen

Inzetbaarheid

Verzorgt

Beau van Erven Dorens als presentator boeken

Bijzondere televisiepresentator en columnist!

Het Sprekersburo:

  • Persoonlijk contact met Beau van Erven Dorens
  • Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur een offerte
  • Eerlijke marktconforme prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring

Biografie Beau van Erven Dorens

Lees meer over Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens, geboren op 24 december 1970 te Haarlem, is columinst en televisie presentator.

De bekende televisiepresentator begint als columnist voor onder meer de Nieuwe Revu, het Haarlems Dagblad en de Groene Amsterdammer. Ook heeft hij verschillende gastrollen in series als Baantjer, Onderweg naar morgen en Goede tijden, slechte tijden. Het bekendst is hij echter als presentator van RTL Boulevard.

In 2004 besluit Van Erven Dorens met het programma te stoppen om meer tijd met zijn vier zoons door te brengen. Vanaf 2005 begint hij dan weer te werken bij Talpa, het televisiestation van John de Mol. Hier presenteert hij het spelletje Deal or no deal.

Als het volledige Talpa-assortiment wordt overgenomen door RTL, presenteert Beau hetzelfde spelletje bij RTL 4. Ook neemt hij nu en dan weer plaats achter zijn vertrouwde desk van Boulevard.

In 2008 maakt hij voor RTL het programma Het Zesde Zintuig. In dat zelfde jaar maakt Beau zijn debuut als schrijver, het boek "Pijn" wordt op een ludieke manier aan de pers gepresenteerd. Beau springt van de Magere Brug in Amsterdam.

In 2009 verrast Beau vriend en vijand door over te stappen naar SBS. Hij presenteert voor SBS6 "De Nieuwe Uri Geller Show" en natuurlijk co-host samen met Gerard Joling voor "Hole in the Wall".Voor Veronica is hij het gezicht van het matig bekeken CQC. Helaas stopte dat in april 2010. Maar wij zijn ervan overtuigd dat Beau zijn eigen programma snel weer in handen krijgt.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Beau van Erven Dorens.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van presentator Beau van Erven Dorens via Het Sprekersburo. Wil je Beau van Erven Dorens inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Heb je interesse om Beau van Erven Dorens in te huren voor je volgende evenement of bijeenkomst?

Informatie over tarief en beschikbaarheid van Beau van Erven Dorens?