Daphne Deckers inhuren als presentator voor je evenement

Daphne Deckers

Daphne Deckers is werkzaam geweest als wereldwijd topmodel, actrice, schrijfster, columnist en presentatrice.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Daphne Deckers?

Daphne Deckers presenteert

Wereldwijd topmodel, actrice, schrijfster, columnist en presentatrice.

Prijsindicatie

Op aanvraag (tarief voor een presentatie van Daphne Deckers)

Onderwerpen

Talen

Inzetbaarheid

Verzoek om prijs en beschikbaarheid

Biografie Daphne Deckers

Lees meer over Daphne Deckers

Daphne Deckers, geboren op 10 november 1968 te Nijmegen, liep als topmodel Daphne wereldwijd over de catwalk. Na een reeks van presentaties voor o.a. ‘101 vrouwen’ en een rol in de Bond film ‘Tomorrow never dies’ is Daphne inmiddels ruim 10 jaar een zeer gewaardeerd schrijfster.

Actrice

Daphne Deckers speelde als actrice enkele rollen in de Amerikaanse NBC-miniserie Remember. Daarna speelde zij in de bioscoopfilm All Stars en kreeg ze een rol in de James Bondfilm Tomorrow Never Dies.

Presentatrice

Als presentatrice presenteerde ze ook een groot aantal televisieprogramma's zoals Big Brother, Reisgids, TV Woonmagazine en 101 Vrouwen.
In Juli 2007 begon Daphne Deckers aan haar eerste seizoen als presentatrice en jurylid van Holland's Next Top Model en dat doet zij nog steeds.

Ook is zij regelmatig modedeskundige bij RTL Boulevard.

Schrijfster en columniste

In 1993 schreef Daphne Deckers haar eerste column voor het Veronicablad. Vervolgens van 1994 tot 1999 voor tijdschrift de Viva. Op dit moment schrijft zij nog steeds een wekelijkse column in de zaterdagse bijlage van De Telegraaf: Vrouw.

Haar boeken 'De Geboorte van een Gezin’, ‘De Geboorte van een Moeder’, ‘Opwaartse druk’ en ‘Pedagoochelen’ verkochten samen meer dan 800.000 exemplaren!

Lezingen en presentaties

Daphne Deckers is te boeken voor humoristische lezingen over zwanger-zijn, het moederschap en opvoenden. Tevens is zij een veel gevraagde gastvrouw tijdens (zakelijke)evenementen en presenteert Daphne Deckers gala's, awardshows en modeshows.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Daphne Deckers.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie of een offerte van presentator Daphne Deckers via Het Sprekersburo. Wilt u Daphne Deckers inhuren voor uw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het controleren van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Vul je gegevens in

Hoe kunnen we je bereiken?

Vul je telefoonnummer en/of e-mailadres in. We kunnen je vaak sneller antwoord geven als je je telefoonnummer invult.

Waarover gaat je vraag?