Dieuwertje Blok inhuren als presentator voor je evenement

Dieuwertje Blok

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Dieuwertje Blok?

Dieuwertje Blok presenteert

Televisieomroepster van de KRO en VARA

Prijsindicatie

Op aanvraag (tarief voor een presentatie van Dieuwertje Blok)

Onderwerpen

Talen

Inzetbaarheid

Verzoek om prijs en beschikbaarheid

Biografie Dieuwertje Blok

Lees meer over Dieuwertje Blok

In 1980 begon Dieuwertje bij de KRO als televisieomroepster. Vervolgens presenteert ze Sport op Maandag, KRO’s Middageditie en voor de VARA de programma’s Filmnieuws, Zomertijd en Drie vrouwen. Aan het eind van de jaren tachtig stapt ze over naar de commerciële omroep RTL-Véronique.

In de negentiger jaren keert ze terug naar de KRO televisie met ‘Ontbijt TV’ en maakt een serie onder de titel ‘Er is meer tussen Hemel en Aarde’. Vanaf 2004 maakt ze samen met Theodor Holman het praatprogramma ‘Dolce Vita ‘. Van 2008 t/m maart 2011 horen we haar Blok drie dagen per week in het radioprogramma De Ochtendshow bij de regionale zender Omroep West, de omroep voor Zuid-Holland Noord. Verder is ze de vaste vervanger van Mieke van der Weij in de TROS Nieuwsshow op zaterdagochtend op Radio 1, die ze dan presenteert met haar echtgenoot Peter de Bie.

Blok zit verder in de Raad van Advies van Een Ander Joods Geluid, is ambassadeur van de Hartstichting, bestuurslid van de Volksuniversiteit en vrijwilliger voor VluchtelingenWerk.

Natuurlijk laat Dieuwertje in december menig kinderhart sneller kloppen in haar rol als nieuwspresentatrice van Het Sinterklaasjournaal


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Dieuwertje Blok.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie of een offerte van presentator Dieuwertje Blok via Het Sprekersburo. Wilt u Dieuwertje Blok inhuren voor uw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het controleren van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Vul je gegevens in

Hoe kunnen we je bereiken?

Vul je telefoonnummer en/of e-mailadres in. We kunnen je vaak sneller antwoord geven als je je telefoonnummer invult.

Waarover gaat je vraag?