Dieuwertje Blok inhuren als presentator voor je evenement

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Dieuwertje Blok?

Offerte aanvragen

Prijsindicatie

Op aanvraag
(tarief voor een lezing of presentatie van Dieuwertje Blok)

Thema's

Talen

Onderwerpen

Inzetbaarheid

Verzorgt

Dieuwertje Blok als presentator boeken

Televisieomroepster van de KRO en VARA

  • Persoonlijk contact met Dieuwertje Blok
  • Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur een offerte
  • Eerlijke marktconforme prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring

Biografie Dieuwertje Blok

Lees meer over Dieuwertje Blok

In 1980 begon Dieuwertje bij de KRO als televisieomroepster. Vervolgens presenteert ze Sport op Maandag, KRO’s Middageditie en voor de VARA de programma’s Filmnieuws, Zomertijd en Drie vrouwen. Aan het eind van de jaren tachtig stapt ze over naar de commerciële omroep RTL-Véronique.

In de negentiger jaren keert ze terug naar de KRO televisie met ‘Ontbijt TV’ en maakt een serie onder de titel ‘Er is meer tussen Hemel en Aarde’. Vanaf 2004 maakt ze samen met Theodor Holman het praatprogramma ‘Dolce Vita ‘. Van 2008 t/m maart 2011 horen we haar Blok drie dagen per week in het radioprogramma De Ochtendshow bij de regionale zender Omroep West, de omroep voor Zuid-Holland Noord. Verder is ze de vaste vervanger van Mieke van der Weij in de TROS Nieuwsshow op zaterdagochtend op Radio 1, die ze dan presenteert met haar echtgenoot Peter de Bie.

Blok zit verder in de Raad van Advies van Een Ander Joods Geluid, is ambassadeur van de Hartstichting, bestuurslid van de Volksuniversiteit en vrijwilliger voor VluchtelingenWerk.

Natuurlijk laat Dieuwertje in december menig kinderhart sneller kloppen in haar rol als nieuwspresentatrice van Het Sinterklaasjournaal


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Dieuwertje Blok.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van presentator Dieuwertje Blok via Het Sprekersburo. Wil je Dieuwertje Blok inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Heb je interesse om Dieuwertje Blok in te huren voor je volgende evenement of bijeenkomst?

Informatie over tarief en beschikbaarheid van Dieuwertje Blok?