Ewout Genemans inhuren als presentator voor je evenement

Presentator Ewout Genemans - Foto: (c) Ewout Genemans

Ewout Genemans

Ewout Genemans is presentator en acteur en brak door met de jeugdserie Zoop.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Ewout Genemans?

Ewout Genemans presenteert

Ewout Genemans is presentator en acteur en brak door met de jeugdserie Zoop.

Prijsindicatie

Op aanvraag (tarief voor een presentatie van Ewout Genemans)

Onderwerpen

Talen

Inzetbaarheid

Verzoek om prijs en beschikbaarheid

Biografie Ewout Genemans

Lees meer over Ewout Genemans

Presentator en acteur Ewout Genemans brak in 2004 door met zijn rol in de succesvolle jeugdserie Zoop. Ewout is ook te zien geweest in de drie Zoop bioscoophits die erop volgde.

Inmiddels is Ewout al geruime tijd een van dé gezichten van Z@pp met programma’s als Willem Wever, Museumbende, Wie Wordt Kruimeltje?, Avastars en het Kinderprinsengrachtconcert. In 2011 presenteerde Ewout tevens het veelbesproken AVRO programma Onder Wibi’s Vleugels.

Sinds 2010 presenteert Ewout het populaire programma AVRO Junior Songfestival en in 2012 zal hij tevens het Junior Eurovisie Songfestival presenteren. De finale van het liedjesfestijn, dat in 2012 in Nederland plaatsvindt, wordt in heel Europa live uitgezonden. Ewout heeft zich onlangs voor twee jaar exclusief verbonden aan de AVRO.

Naast presenteren en acteren richt Ewout zich ook op andere dingen. Zo heeft hij onder andere ‘Remy’, de hoofdpersoon in de Disney/Pixar animatiefilm Ratatouille een stem gegeven en is hij te horen geweest in diverse commercials. Met zijn productiemaatschappij No Pictures Please is Ewout daarnaast verantwoordelijk voor succesprogramma’s zoals Fans (SBS6), Voetbalfans (RTL7) en Heibel langs de Lijn (KRO).

Presentator en dagvoorzitterschap

Ewout Genemans is een veelgevraagd presentator bij publieks- en bedrijfsevenementen met een kinderprogramma! Daarnaast is het mogelijk om Ewout in te zetten als dagvoorzitter.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Ewout Genemans.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie of een offerte van presentator Ewout Genemans via Het Sprekersburo. Wilt u Ewout Genemans inhuren voor uw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het controleren van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Vul je gegevens in

Hoe kunnen we je bereiken?

Vul je telefoonnummer en/of e-mailadres in. We kunnen je vaak sneller antwoord geven als je je telefoonnummer invult.

Waarover gaat je vraag?