Ewout Genemans inhuren als presentator voor je evenement

Ewout Genemans is presentator en acteur en brak door met de jeugdserie Zoop.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Ewout Genemans?

Offerte aanvragen
Presentator Ewout Genemans - Foto: (c) Ewout Genemans

Prijsindicatie

Op aanvraag
(tarief voor een lezing of presentatie van Ewout Genemans)

Thema's

Talen

Onderwerpen

Inzetbaarheid

Verzorgt

Ewout Genemans als presentator boeken

Ewout Genemans is presentator en acteur en brak door met de jeugdserie Zoop.

Het Sprekersburo:

  • Persoonlijk contact met Ewout Genemans
  • Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur een offerte
  • Eerlijke marktconforme prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring

Biografie Ewout Genemans

Lees meer over Ewout Genemans

Presentator en acteur Ewout Genemans brak in 2004 door met zijn rol in de succesvolle jeugdserie Zoop. Ewout is ook te zien geweest in de drie Zoop bioscoophits die erop volgde.

Inmiddels is Ewout al geruime tijd een van dé gezichten van Z@pp met programma’s als Willem Wever, Museumbende, Wie Wordt Kruimeltje?, Avastars en het Kinderprinsengrachtconcert. In 2011 presenteerde Ewout tevens het veelbesproken AVRO programma Onder Wibi’s Vleugels.

Sinds 2010 presenteert Ewout het populaire programma AVRO Junior Songfestival en in 2012 zal hij tevens het Junior Eurovisie Songfestival presenteren. De finale van het liedjesfestijn, dat in 2012 in Nederland plaatsvindt, wordt in heel Europa live uitgezonden. Ewout heeft zich onlangs voor twee jaar exclusief verbonden aan de AVRO.

Naast presenteren en acteren richt Ewout zich ook op andere dingen. Zo heeft hij onder andere ‘Remy’, de hoofdpersoon in de Disney/Pixar animatiefilm Ratatouille een stem gegeven en is hij te horen geweest in diverse commercials. Met zijn productiemaatschappij No Pictures Please is Ewout daarnaast verantwoordelijk voor succesprogramma’s zoals Fans (SBS6), Voetbalfans (RTL7) en Heibel langs de Lijn (KRO).

Presentator en dagvoorzitterschap

Ewout Genemans is een veelgevraagd presentator bij publieks- en bedrijfsevenementen met een kinderprogramma! Daarnaast is het mogelijk om Ewout in te zetten als dagvoorzitter.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Ewout Genemans.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van presentator Ewout Genemans via Het Sprekersburo. Wil je Ewout Genemans inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Heb je interesse om Ewout Genemans in te huren voor je volgende evenement of bijeenkomst?

Informatie over tarief en beschikbaarheid van Ewout Genemans?