Koert-Jan de Bruijn inhuren als presentator voor je evenement

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Koert-Jan de Bruijn?

Offerte aanvragen
Presentator Koert-Jan de Bruijn - Foto: (c) Nick van Ormondt

Prijsindicatie

Op aanvraag
(tarief voor een lezing of presentatie van Koert-Jan de Bruijn)

Thema's

Presentator

Onderwerpen

Inzetbaarheid

Verzorgt

Koert-Jan de Bruijn als presentator boeken

Te zien in GTST en wekelijks op RTL4.

Het Sprekersburo:

  • Persoonlijk contact met Koert-Jan de Bruijn
  • Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur een offerte
  • Eerlijke marktconforme prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring

Biografie Koert-Jan de Bruijn

Lees meer over Koert-Jan de Bruijn

Koert-Jan wordt geboren op 15 augustus 1976 te Amsterdam. Hij groeit ook op in de hoofdstad. Na de lagere school gaat Koert-Jan naar het VWO. Daarna volgt hij de studie medische biologie. Na een tijdje blijkt dat de studie niet bij hem past en besluit hij de switch te maken naar Commerciële Economie in Amsterdam. 

Om wat bij te verdienen tijdens zijn studie doet hij modellenwerk zoals fotoshoots en shows. Ook werkt Koert-Jan in de parfumerie zaak van zijn ouders.

Acteren

Zijn stage besluit hij te volbrengen in Spanje. Tijdens zijn stage komen er steeds meer aanvragen voor modellenwerk. Op aanraden van zijn omgeving besluit Koert-Jan om zich in te schrijven bij diverse castingbureaus. Ook volgt hij een cursus basistoneel bij Kunstweb. En een workshop bij De Trap. Al gauw wordt hij uitgenodigd om auditie te doen voor de serie Goudkust. Zijn acteerdebuut maakt hij als Beer van Nispen in de serie. Lang hebben we niet kunnen genieten van Koert-Jan in Goudkust, al een paar weken na zijn entree stopt de serie.

GTST

Ondanks de korte periode blijft Koert-Jan niet onopgemerkt. Hij wordt wederom door Harry Klooster Casting gevraagd om de rol van Dennis Alberts op zich te nemen in Goede Tijden, Slechte Tijden. 
Sinds 2002 vertolkt Koert-Jan deze rol in Nederlands populairste soap. Hiermee wordt hij een van de vaste gezichten in de serie. In september 2008 verlaat Koert-Jan na zes jaar de serie. In januari 2009 keert hij eenmalig terug.

Theater

Naast het acteren heeft Koert-Jan ook een grote affiniteit met muziek, met name de piano. Wat hij tot op de dag van vandaag graag speelt. Deze kant van hem komt tot uiting wanneer hij de rol van Leendert vertolkt in de rasechte Amsterdamse musical de Jantjes. Op 19 december 2004 is de première. Koert-Jan heeft het erg naar zijn zin op het toneel en vindt het heerlijk om met muziek bezig te zijn. 
Zijn toneel ambitie krijgt in 2010 een vervolg. Koert-Jan wordt gevraagd om mee te doen aan de muscial van Haye van der Heyden 'Lichtjes in je ogen'. In oktober gaat de zwingende toneelstuk in premiere. Koert-Jan vertolkt de rol van de amsterdamse Ronnie. Het stuk wordt genomineerd voor de toneelpublieksprijs.

Presenteren/RTL4

Begin 2008 wordt Koert-Jan gevraagd om het reisprogramma Bestemming Nederland te gaan presenteren. Samen met Cynthia Abma is hij wekelijks te zien bij RTL4. Daarna volgt al gauw een nieuwe serie van het succesvolle RTL4 programma Housevision.

In 2009 en 2010 neemt Koert-Jan de presentatie van een aantal items op zich in het populaire RTL4 programma Ik kom bij je eten. Zo eet hij ondere andere met Yfke Sturm een echte modellen maaltijd. Ook wordt Koert-Jan in 2010 een van de presentatoren van het RTL programma Snowmagazine. 

JETIX/ Disney XD 

In januari 2009 gaat Koert-Jan een samenwerking aan met de kinderzender Jetix. Het komende jaar presenteert hij voor de zender diverse programma's. Zoals Jetix Megatalent, de talentenjacht voor de jongeren. Ook presenteert hij de WNF quiz Rangers! een wekelijkse quiz waarin dieren centraal staan. Tevens wordt Koert-Jan ambassadeur van de WNF Rangers! club. 
In maart 2009 begint Koert-Jan met het nieuwe programma Cluebie. Een programma die alles laat zien over de hedendaagse 'cyberwereld'.
Naast deze programma's presenteert Koert-Jan ook de Bandebende, het achterbank examen en de King Kong quiz. Ook in 2010 presenteert Koert-Jan diverse programma's voor Disney XD zoals Caphunt, Reporter, Rangers en Cluebie. In maart 2011 is Koert-Jan weer te zien met nieuwe afleveringen van Rangers! 

Presentatie voor evenementen

Koert-Jan is ook een veelgevraagde presentator voor een presentatie tijdens een event. Dit varieert van een produktiepresentatie voor Lancaster tot een award show zoals de Gouden staart uitreiking en van gastheer van een evenement zoals de Safer Internet Day en de Denk & Doe Quiz. Met zijn innemende persoonlijkheid weet Koert-Jan altijd de juiste sfeer te creëren.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Koert-Jan de Bruijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van presentator Koert-Jan de Bruijn via Het Sprekersburo. Wil je Koert-Jan de Bruijn inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Heb je interesse om Koert-Jan de Bruijn in te huren voor je volgende evenement of bijeenkomst?

Informatie over tarief en beschikbaarheid van Koert-Jan de Bruijn?