Presentator Koert-Jan de Bruijn - Foto: (c) Nick van Ormondt

Foto: (c) Nick van Ormondt

Koert-Jan de Bruijn als presentator

Te zien in GTST en wekelijks op RTL4.

Onderwerpen:

Presentator

Inzetbaarheid:

Talen:

Nederlands

Prijs indicatie

Op aanvraag

Lees meer over Koert-Jan de Bruijn

Biografie Koert-Jan de Bruijn

Koert-Jan wordt geboren op 15 augustus 1976 te Amsterdam. Hij groeit ook op in de hoofdstad. Na de lagere school gaat Koert-Jan naar het VWO. Daarna volgt hij de studie medische biologie. Na een tijdje blijkt dat de studie niet bij hem past en besluit hij de switch te maken naar Commerciële Economie in Amsterdam. 

Om wat bij te verdienen tijdens zijn studie doet hij modellenwerk zoals fotoshoots en shows. Ook werkt Koert-Jan in de parfumerie zaak van zijn ouders.

Acteren

Zijn stage besluit hij te volbrengen in Spanje. Tijdens zijn stage komen er steeds meer aanvragen voor modellenwerk. Op aanraden van zijn omgeving besluit Koert-Jan om zich in te schrijven bij diverse castingbureaus. Ook volgt hij een cursus basistoneel bij Kunstweb. En een workshop bij De Trap. Al gauw wordt hij uitgenodigd om auditie te doen voor de serie Goudkust. Zijn acteerdebuut maakt hij als Beer van Nispen in de serie. Lang hebben we niet kunnen genieten van Koert-Jan in Goudkust, al een paar weken na zijn entree stopt de serie.

GTST

Ondanks de korte periode blijft Koert-Jan niet onopgemerkt. Hij wordt wederom door Harry Klooster Casting gevraagd om de rol van Dennis Alberts op zich te nemen in Goede Tijden, Slechte Tijden. 
Sinds 2002 vertolkt Koert-Jan deze rol in Nederlands populairste soap. Hiermee wordt hij een van de vaste gezichten in de serie. In september 2008 verlaat Koert-Jan na zes jaar de serie. In januari 2009 keert hij eenmalig terug.

Theater

Naast het acteren heeft Koert-Jan ook een grote affiniteit met muziek, met name de piano. Wat hij tot op de dag van vandaag graag speelt. Deze kant van hem komt tot uiting wanneer hij de rol van Leendert vertolkt in de rasechte Amsterdamse musical de Jantjes. Op 19 december 2004 is de première. Koert-Jan heeft het erg naar zijn zin op het toneel en vindt het heerlijk om met muziek bezig te zijn. 
Zijn toneel ambitie krijgt in 2010 een vervolg. Koert-Jan wordt gevraagd om mee te doen aan de muscial van Haye van der Heyden 'Lichtjes in je ogen'. In oktober gaat de zwingende toneelstuk in premiere. Koert-Jan vertolkt de rol van de amsterdamse Ronnie. Het stuk wordt genomineerd voor de toneelpublieksprijs.

Presenteren/RTL4

Begin 2008 wordt Koert-Jan gevraagd om het reisprogramma Bestemming Nederland te gaan presenteren. Samen met Cynthia Abma is hij wekelijks te zien bij RTL4. Daarna volgt al gauw een nieuwe serie van het succesvolle RTL4 programma Housevision.

In 2009 en 2010 neemt Koert-Jan de presentatie van een aantal items op zich in het populaire RTL4 programma Ik kom bij je eten. Zo eet hij ondere andere met Yfke Sturm een echte modellen maaltijd. Ook wordt Koert-Jan in 2010 een van de presentatoren van het RTL programma Snowmagazine. 

JETIX/ Disney XD 

In januari 2009 gaat Koert-Jan een samenwerking aan met de kinderzender Jetix. Het komende jaar presenteert hij voor de zender diverse programma's. Zoals Jetix Megatalent, de talentenjacht voor de jongeren. Ook presenteert hij de WNF quiz Rangers! een wekelijkse quiz waarin dieren centraal staan. Tevens wordt Koert-Jan ambassadeur van de WNF Rangers! club. 
In maart 2009 begint Koert-Jan met het nieuwe programma Cluebie. Een programma die alles laat zien over de hedendaagse 'cyberwereld'.
Naast deze programma's presenteert Koert-Jan ook de Bandebende, het achterbank examen en de King Kong quiz. Ook in 2010 presenteert Koert-Jan diverse programma's voor Disney XD zoals Caphunt, Reporter, Rangers en Cluebie. In maart 2011 is Koert-Jan weer te zien met nieuwe afleveringen van Rangers! 

Presentatie voor evenementen

Koert-Jan is ook een veelgevraagde presentator voor een presentatie tijdens een event. Dit varieert van een produktiepresentatie voor Lancaster tot een award show zoals de Gouden staart uitreiking en van gastheer van een evenement zoals de Safer Internet Day en de Denk & Doe Quiz. Met zijn innemende persoonlijkheid weet Koert-Jan altijd de juiste sfeer te creëren.

Vrijblijvende informatie aanvragen Koert-Jan de Bruijn

Ik ontvang graag geheel vrijblijvend een offerte van presentator Koert-Jan de Bruijn.

Wilt u Koert-Jan de Bruijn boeken voor uw evenement? Voor informatie over boekingen of het checken van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Presentator Koert-Jan de Bruijn boeken voor uw evenement?

Wilt u Koert-Jan de Bruijn inzetten als presentator voor een lezing tijdens uw evenement of bijeenkomst, neem dan contact met ons op. Dit kan door het invullen van het boekingsformulier, een e-mail sturen voor de mogelijkheden of neem telefonisch contact met ons op.

0321 317 121 020 637 0266

Meer informatie over Koert-Jan de Bruijn

Koert-Jan de Bruijn aanvragen, wij helpen u graag bij uw boeking

Bel ons 0321 - 317 121 - 020 - 637 0266  of stuur een e-mail info@hetsprekersburo.nl

Bekijk ons volledige aanbod

Meer presentatoren zoals Koert-Jan de Bruijn:

 • Tom Egbers

  Presentator van Studio Sport en het sportjournaal
  Bekijk profiel

 • Barbara Barend

  Gedreven sportjournaliste
  Bekijk profiel

 • Liesbeth Staats

  Presentatrice, journalist en formatontwikkelaar.
  Bekijk profiel

 • Bert Kuizenga

  Presentator en acteur met een zeer informatief karakter.
  Bekijk profiel

 • Jan Douwe Kroeske

  Geinteresseerd in de wereld van muziek, wetenschap, techniek en sport
  Bekijk profiel

 • Wilfred Genee

  Uitgesproken, adrem maar bovenal een sportliefhebber
  Bekijk profiel

 • Roderick Veelo

  Dagelijk te zien op RTL Z Nieuws
  Bekijk profiel

 • Harm Edens

  Presentator van Dit Was Het Nieuws en talkshow On Air
  Bekijk profiel

 • Wilfred Genee

  Uitgesproken, adrem maar bovenal een sportliefhebber
  Bekijk profiel

 • Sandra Schuurhof

  Presentatrice en royaltydeskundige
  Bekijk profiel