Chris Heemskerk

Spreekt graag over innovation en artificial intelligence (AI)

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

Om Chris Heemskerk te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Chris Heemskerk boeken als spreker

Keynote spreker

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Chris Heemskerk

Chris Heemskerk verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Chris Heemskerk kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Chris Heemskerk

Lees meer over Spreker Chris Heemskerk

Chris Heemskerk, die ervaring heeft opgedaan als adviseur bij Google's Innovation Lab en als hoofd van Scaled Acquisitions bij Google in de VS, biedt een meeslepend inzicht in hoe 's werelds meest innovatieve bedrijven hun capaciteit voor innovatie hebben opgebouwd en wat wij daarvan kunnen leren.

In 2023 publiceerde hij samen met Harvard Business School een Case Study over Google's innovatielab. Deze studie onthult de cruciale cultuur, methoden en processen die nodig zijn om als organisatie continu te kunnen blijven innoveren.

Zijn bevindingen tonen o.a. aan dat innovatie niet het resultaat is van toevalligheden, maar van gevarieerde, continu lopende experimenten die op een voorspelbare en gestructureerde manier worden uitgevoerd binnen de gehele organisatie.

Om innovatie praktisch benaderbaar te maken, ontwikkelde hij ‘The Innovation Scorecard™’, een methodiek die leiders direct inzicht geeft in alle mogelijke innovatiekansen binnen hun organisatie.

Als spreker verscheen hij onlangs bij de Verenigde Naties in Wenen, het CEO-congres van Arizona’s Technology Council, en is hij tevens gastdocent bij The European Institute of Innovation for Sustainability in Rome.

Na zijn traineeship bij Apple studeerde Chris bedrijfskunde in Londen, gevolgd door vervolgstudies in Innovatie, Leiderschap en Design Thinking aan Harvard en Stanford in de VS. 


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Chris Heemskerk

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Chris Heemskerk. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Chris Heemskerk inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Chris Heemskerk.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Chris Heemskerk via Het Sprekersburo. Wil je Chris Heemskerk inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Chris Heemskerk

Het boeken van Chris Heemskerk is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Chris Heemskerk heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Chris Heemskerk plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Chris Heemskerk.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Chris Heemskerk helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Chris Heemskerk de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Chris Heemskerk aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Chris Heemskerk te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Chris Heemskerk het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Chris Heemskerk is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Chris Heemskerk spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Victor Lamme

Victor Lamme

Marco Kroon

Marco Kroon

Joseph Oubelkas

Joseph Oubelkas

Als spreker deelt hij zijn ervaringen over zijn verblijf in de gevangenis. Zijn presentaties gaan over liefde en vrijheid.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Chris Heemskerk.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.