Biografie Erben Wennemars

Lees meer over Erben Wennemars

Erben Wennemars, geboren op 1 november 1975 te Dalfsen, is voormalig langebaanschaatser en gespecialiseerd in de sprint- en middenafstanden.

Heeft u een zakelijke bijeenkomst die wel een boost kan gebruiken? Wilt u uw personeel eens extra motiveren? Vraagt u zich af hoe u een sportief evenement moet organiseren? Wilt u een schaats- of skeeler clinic? Of vindt u het gewoon leuk om Erben Wennemars eens te horen praten, met hem van gedachten te wisselen?

Internationaal ex-topschaatser Erben Wennemars zorgt ervoor dat iedereen tevreden naar huis gaat. Tijdens zijn topsportcarriere heeft hij als geen ander geleerd hoe het is om doelen te stellen. Om de juiste afwegingen te maken op het juiste moment. Om het uiterste van zichzelf en zijn omgeving te vragen. Om te werken binnen een team. Om op te staan en verder te gaan. Om niet te blijven hangen in het verleden. Om niet te verdrinken in het succes.

Als lid van de Raad van Commissarissen van voetbalclub FC Zwolle heeft Erben ervaring opgedaan met het reilen en zeilen van een professionele organisatie. Tijdens zijn schaatscarriere heeft hij zich altijd actief bemoeid met de regelgeving binnen de KNSB. Kortom: hij kent het klappen van de zweep. Zowel die van een topsporter als van de organisatie daar omheen.

Een presentatie van Erben Wennemars is dynamisch en inspirerend. Hij staat open voor vragen en wisselt graag met zijn publiek van gedachten.Van elkaar kunnen leren, is voor hem een belangrijke insteek.

Erben Wennemars