Fernando Halman boek je als spreker voor een lezing bij Het Sprekersburo.

Fernando Halman

Zijn lezingen gaan over muziek, diversiteit, jongeren, motivatie en inspiratie.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter
  • Presentator
  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen
  • Lezingen
  • Lezingen op maat
  • Presentaties

Tarief categorie spreker

Op aanvraag

Om Fernando Halman te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Fernando Halman boeken als spreker

Radio host, ondernemer, podcast-maker, muziekdeskundige, presentator, dagvoorzitter en spreker.

Fernando Halman, een veelzijdige persoonlijkheid, is niet alleen een ervaren radio-dj bij FunX, maar ook een ondernemer, muziekdeskundige, podcastmaker, presentator en professionele spreker.

Zijn bekendheid begon in 2004 met zijn deelname aan de tv-talentenjacht 'Hey DJ' van Giel Beelen, waarin gezocht werd naar het grootste dj-talent van Nederland. Sindsdien heeft hij meer dan 15 jaar ervaring als radio-dj bij FunX, waar hij dagelijks Urban Nederland energiek wekt met zijn ochtendshow "Start met Fernando".

Al meer dan 10 jaar leent Fernando zijn stem aan kinderprogramma's voor NPO Zapp. In 2018 ontving hij een speciale Oeuvreprijs als de vaste voice-over van het NPO-kinderblok. Daarnaast is hij regelmatig te horen als voice-over in bioscoopfilms zoals Teen Titans Go! To the Movies, Hotel Transylvania en Spider-Man: Into the Spider-Verse.

In zijn eigen podcast, Real Talks, gaat Fernando in gesprek met bekende namen, waaronder grote artiesten, influencers, ondernemers en topsporters. Ze delen hun carrièrepad, drijfveren, struggles en hoogte- en dieptepunten.

Fernando Halman deelt zijn uitgebreide ervaring in de media ook tijdens lezingen. Hij spreekt over onderwerpen als de Nederlandse muziekindustrie, Urban muziek, diversiteit, jongeren, motivatie en inspiratie. Zijn lezingen sluiten perfect aan bij thema's als doelen stellen, omgaan met tegenslag, doorzettingsvermogen, grenzen verleggen en teambuilding. Met zijn positiviteit en enthousiasme neemt hij het publiek mee op een inspirerende reis.

Wil je Fernando Halman boeken als presentator, spreker of dagvoorzitter? Neem dan contact op met Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Fernando Halman

Fernando Halman verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Fernando Halman kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Fernando Halman

Lees meer over Fernando Halman


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Fernando Halman

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Fernando Halman. Lees de enthousiaste reacties.

Fernando Halman inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Fernando Halman.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Fernando Halman via Het Sprekersburo. Wil je Fernando Halman inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Fernando Halman

Het boeken van Fernando Halman is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Fernando Halman heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Fernando Halman plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Fernando Halman.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Fernando Halman helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Fernando Halman de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Fernando Halman aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Fernando Halman te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Fernando Halman het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Fernando Halman is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Fernando Halman spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Menno Lanting

Menno Lanting

Menno is een gedreven spreker die spreekt over de veranderende wereld, het nieuwe werken en leiderschap, innovatie, technologie, disruptie en digitale transformatie.

Robert Eenhoorn

Robert Eenhoorn

Robert Eenhoorn is directeur van AZ, voormalig topsporter en inspirerende spreker over zijn carriere, topsport en bedrijfsleven.

Farid  Tabarki

Farid Tabarki

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Fernando Halman.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.