Giedo van der Garde

Tijdens zijn lezingen spreekt hij over leiderschap, stressmanagement, innovatie, datagebruik en talentontwikkeling.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Interviewer
  • Presentator
  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Webinars

Tarief categorie spreker

Op aanvraag

Om Giedo van der Garde te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Giedo van der Garde boeken als spreker

Voormalig F1-coureur, investeerder, ondernemer, F1 analist ViaPlayTV en spreker

Giedo van der Garde is voormalig Formule 1-autocoureur. Tegenwoordig is hij één van de drie coureurs van Racing Team Nederland en F1-analist bij ViaPlayTv.

Als spreker verzorgt hij verschillende lezingen en presentaties voor bedrijven en organisaties. Tijdens zijn lezingen spreekt hij over de vergelijking tussen ondernemen en topsport, en hoe de mentaliteit en het teamwork vanuit de Formule 1 kunnen worden toegepast in het bedrijfsleven. Hij deelt zijn inzichten over onderwerpen als talentontwikkeling, coaching, datagebruik, leiderschap, stressmanagement, duurzame mobiliteit en innovatie.

Giedo van der Garde vertelt hoe de snelheid en precisie die nodig is om te winnen in de Formule 1, vergelijkbaar is met de snelheid en nauwkeurigheid die nodig is om succesvol te zijn in het bedrijfsleven. In zijn presentaties legt hij uit hoe de mentaliteit en samenwerking in de F1 cruciaal is voor het bereiken van de top. Daarnaast maakt hij de vertaalslag hoe je dit kunt toepassen in een bedrijfsomgeving, om samen te werken aan één gezamenlijk doel. Ook deelt Giedo tijdens zijn lezingen zijn ervaringen met het gebruik van data en hoe data kan worden ingezet om beslissingen te nemen en verbeteringen aan te brengen. Hij benadrukt daarbij ook de rol die coaching speelt in het ontwikkelen van talent.

Bovendien spreekt hij over hoe belangrijk duurzame mobiliteit en innovatie zijn voor de toekomst van zowel de autosport als het bedrijfsleven. Hij weet als geen ander de link te leggen tussen beiden.

Al met al is Giedo van der Garde een inspirerende spreker die zijn ervaringen en inzichten deelt op een manier die zowel informatief als vermakend is, en die bedrijven en organisaties kan helpen om beter samen te werken en te innoveren. Benieuwd wat Giedo kan betekenen voor jouw volgende bijeenkomst? Stuur een email naar info@hetsprekersburo.nl of bel ons op nummer 0321 317 121.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Giedo van der Garde

Giedo van der Garde verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Giedo van der Garde kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Giedo van der Garde

Lees meer over Giedo van der Garde


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Giedo van der Garde

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Giedo van der Garde. Lees de enthousiaste reacties.

Giedo van der Garde inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Giedo van der Garde.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Giedo van der Garde via Het Sprekersburo. Wil je Giedo van der Garde inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Giedo van der Garde

Het boeken van Giedo van der Garde is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Giedo van der Garde heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Giedo van der Garde plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Giedo van der Garde.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Giedo van der Garde helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Giedo van der Garde de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Giedo van der Garde aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Giedo van der Garde te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Giedo van der Garde het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Giedo van der Garde is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Giedo van der Garde spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Giedo van der Garde! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Tom Coronel

Tom Coronel

Deze spreker kent de fijne kneepjes van ondernemen. Autocoureur Tom Coronel vertelt u over de zin en onzin van ondernemen.

Tim Coronel

Tim Coronel

Deze spreker kent de fijne kneepjes van ondernemen. Autocoureur Tom Coronel vertelt u over de zin en onzin van ondernemen.

Robert Doornbos

Robert Doornbos

Voormalig F1 racecoureur spreekt met enthousiasme over wat bedrijven kunnen leren van topsport en racen.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Giedo van der Garde.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.