Biografie Kristel Groenenboom

Lees meer over Kristel Groenenboom

Kristel Groenenboom (1986) is directeur en eigenaar van het gelijknamige containerbedrijf, dat ze in 2009 op 23 jarige leeftijd overnam van haar vader. Ze geeft leiding aan 30 man personeel. Letterlijk 30 man, want behalve de kantinemedewerkster werken er alleen maar mannen in het containerbedrijf.

Kristel Groenenboom werd al eens uitgroepen tot meest veelbelovende zakenvrouw en internationaal onderneemster van het jaar. Op dit moment is ze veelvuldig in de media, mede doordat ze een boek heeft geschreven: ‘Mag ik meneer Kristel even spreken.’ In haar boek bespreekt ze de misstanden en vooringenomen houding die er in haar branche bestaat ten opzichte van een vrouw aan de top.

Als directrice van een bedrijf dat containers ontwerpt, bouwt, repareert, straalt en spuit voor uiteenlopende klanten zoals defensie en offshore-industrie. Met een omzet van 4 miljoen staat ze haar mannetje. En doet dat tegenwoordig ook voor zalen. 

Ze is op dit moment te horen in BNR Nieuwsradio en Spijkers met koppen.

Kristel Groenenboom inzetbaar als gastspreker

Kristel Groenenboom is bij het Het Sprekersburo te boeken voor een lezing over haar werkervaring als vrouw aan de top en de toppics in haar boek. 

Kristel Groenenboom

  • Auteur "Mag ik meneer Kristel even spreken?"
  • Uitgeroepen tot meest veelbelovende zakenvrouw
  • Uitgeroepen tot internationaal onderneemster van het jaar 2011