MiER - Foto: (c) Merlijn Doomernik

Foto: (c) Merlijn Doomernik

MiER als dagvoorzitter

Dagvoorzitters & cabaret, de ultieme combinatie!

Onderwerpen:

Talen:

Prijs indicatie

Op aanvraag

Lees meer over MiER

Biografie MiER

MiER is al jaren een zeer succesvol cabaretduo, maar tegelijkertijd onbekend bij het grote publiek. Dit komt doordat ze zich volledig hebben toegelegd op cabaret en dagvoorzitterschappen op maat voor zakelijke bijeenkomsten. Toen Erik F. Kuperus en Michel Verheijden elkaar ontmoetten begonnen ze zoals zovelen met cabaret te maken voor het theater, maar al gauw legden ze zich toe op de zakelijke markt. Michel Verheijden: “Het leuke van ons werk is dat je je elke keer in een nieuw onderwerp mag verdiepen en het publiek de ene keer bestaat uit fabrieksarbeiders en dan weer uit bankiers of accountants, en dat maakt het elke keer weer spannend”

Inmiddels heeft MiER voor zo’n 1.000 verschillende opdrachtgevers gespeeld, met evenveel verschillende onderwerpen die behandeld zijn variërend van banken en verzekeraars die fuseren en vervolgens weer bedrijfsonderdelen loskoppelen, medische congressen, relatiebijeenkomsten, sales & marketing dagen, ICT-bijeenkomsten over verschillende softwarepakketten, technische bedrijven van slotenmakers tot CT scanners, diverse prijsuitreikingen, callcenters, telecombedrijven, infrastructuur, overheden, MVO, energiebedrijven, uitvaartondernemers, kinderopvang, watermanagement enz.

Voorstellingen van MiER zijn altijd geheel geïmproviseerd: op basis van de gebeurtenissen op de bijeenkomst en gesprekken met de mensen in het publiek worden scènes gespeeld waarin al deze informatie terugkomt. Dat is niet alleen heel erg leuk, maar ook heel nuttig; door met de zaal te praten over het onderwerp van de dag wordt de samenvatting niet alleen door de cabaretier of de dagvoorzitter gegeven, maar door het publiek zelf. Zo blijft het onderwerp veel beter hangen en bovendien blijkt uit evaluties dat het publiek deze manier van werken erg waardeert. De gemiddelde cijfers voor inhoud en ‘leuk’ liggen ruim boven de 8.5

Als dagvoorzitters/presentatoren improviseren Erik en Michel natuurlijk niet alles, er wordt wel degelijk voorbereid. Verwacht geen formele dagvoorzitter die volledig bekend is met de inhoud en al zijn (kritische) vragen al heeft voorbereid, maar een doorgewinterd presentatie duo dat adequaat inspringt op wat er gebeurt op het podium en in de zaal door soms een scherpe vraag te stellen en dan weer met een grap te reageren. Nooit zullen ze echter proberen om mensen onderuit te halen of grappen te maken ten koste van de opdrachtgever. Hun ervaring als improvisatie-cabaretiers stelt hen in staat de sfeer van elke bijeenkomst in de hand te houden en dat is belangrijk, want informatie komt beter binnen als de sfeer positief is. Voor MiER is humor dus geen einddoel, maar een middel om een boodschap over te brengen. Erik Kuperus: ‘een grap blijft beter hangen dan een sheet’. Het duo-schap is natuurlijk een onderscheidend kenmerk van MiER, het heeft als voordeel dat het dynamiek in de bijeenkomst brengt. Zo kan de één een interview op het podium houden, terwijl de andere helft van het duo in de zaal staat waar hij meteen reacties kan peilen bij het publiek, de tijd bewaakt en aanvult wat ontbreekt.

Ook in De Wereld Draait Door-achtige settings werkt het co-presentatorschap uitstekend, waarbij één helft van het duo de lead heeft, en de ander fungeert als side-kick. Kortom, avondvullend met een combo, onderbrekend met een pianist of presenterend zonder begeleiding: MiER is een echte toevoeging aan jouw bijeenkomst.

MiER verzorgt als dagvoorzitter lezingen over uiteenlopende onderwerpen:

Vrijblijvende informatie aanvragen MiER

Ik ontvang graag geheel vrijblijvend een offerte van dagvoorzitter MiER .

Wilt u MiER boeken voor uw evenement? Voor informatie over boekingen of het checken van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Dagvoorzitter MiER boeken voor uw evenement?

Wilt u MiER inzetten als dagvoorzitter voor een lezing tijdens uw evenement of bijeenkomst, neem dan contact met ons op. Dit kan door het invullen van het boekingsformulier, een e-mail sturen voor de mogelijkheden of neem telefonisch contact met ons op.

0321 317 121 020 637 0266   stuur ons een email

Meer informatie over MiER

Referenties van MiER

-
Meer referenties MiER

MiER inhuren als dagvoorzitter, wij helpen u graag bij uw boeking

Bel ons op 0321 - 317 121 of 020 - 637 0266,  of stuur een e-mail info@hetsprekersburo.nl

Bekijk ons volledige aanbod
Ruim 20 jaar ervaring
Breed aanbod aan sprekers en dagvoorzitters
Persoonlijke benadering
Doeltreffende en inspirerende sprekers
Offerte binnen 1 dag
Flexibel, snel en service gericht

Wellicht dat één van deze sprekers ook voor u interessant zijn:

 • Richard de Leth

  Richard de Leth

  Richard vertaalt gezondheid en geluk naar waarden die voor iedereen toegankelijk zijn, van basisscholen tot bedrijven.
  Bekijk profiel

 • Pauline van Aken

  Pauline van Aken

  Specialist op het gebied van communicatie en presentatie. Ze spreekt onder meer voor presentatoren en woordvoerders.
  Bekijk profiel

 • Bob de Wit

  Bob de Wit

  Spreker in de vakgebieden digitale strategie en leiderschap.
  Bekijk profiel

 • Mario Bierkens

  Mario Bierkens

  Marco is een ondernemende en energieke spreker. Tijdens zijn presentatie staat verandering in het bedrijfsleven centraal.
  Bekijk profiel

 • Henk-Jan Geel

  Henk-Jan Geel

  Henk-Jan Geel geeft als spreker presentaties over netwerken, social media, online marketing en de kracht van je netwerk.
  Bekijk profiel

 • Charles Groenhuijsen

  Charles Groenhuijsen

  Correspondent en presentator van NOS-laat. Als spreker vertelt hij over de verschillen tussen Nederland en de VS.
  Bekijk profiel

 • Gerard Stokkink

  Gerard Stokkink

  Gerard Stokkink is docent aan de HvA. Deze boeiende spreker vertelt over lichaamstaal en wanneer dit van pas komt.
  Bekijk profiel

 • Pacelle van Goethem

  Pacelle van Goethem

  Zij is onderzoeker, schrijver en Nederland's meest gevraagde spreker op het gebied van overtuigen, stem en invloed.
  Bekijk profiel

 • Remco Claassen

  Remco Claassen

  Een rebelse spreker, trainer en auteur. Thema's als leiderschap en effectiviteit staan centraal, maar met een knipoog!
  Bekijk profiel

 • Tony Bosma

  Tony Bosma

  Als confronterende trendwatcher is Tony Bosma een veelgevraagde spreker voor organisaties, stichtingen en overheden.
  Bekijk profiel