Biografie Myrthe Meurders

Lees meer over Myrthe Meurders

Myrthe Meurders is gestart als adviseur Marketing & Communicatie in het bedrijfsleven. Vervolgens als consultant bij CPS Onderwijsontwikkeling en Advies in het onderwijs gaan werken. 

Nu werkzaam als trainer, spreker en dagvoorzitter vanuit haar eigen bedrijf. Onderwijs is haar werkterrein, met soms een zijstap naar de zorg.

Expertise

Myrthe Meurders kent de cultuur binnen schoolteams, de uitdagingen waar docenten tegenaan lopen en de druk die in toenemende mate van buitenaf op scholen wordt uitgeoefend.

Haar expertise zit in de begeleiding van teams, docenten en schoolleiders om te leren omgaan met en effectief te reageren op die verwachtingen in een steeds veranderende context. Waarbij in haar aanpak de samenwerking in teams, de communicatie naar binnen én buiten en de persoonlijke ontwikkeling van mensen centraal staat.

Myrthe Meurders inhuren als dagvoorzitter of spreker

Ze is helder, sprankelend en scherp in de manier waarop ze congressen en debatten leidt. Ze creëert als dagvoorzitter een open sfeer waarbij deelnemers uitgenodigd worden echt deel te nemen. Haar doel is altijd zoveel mogelijk mensen betrokken te krijgen en de brug te zijn tussen de inhoud van de sprekers en de dagelijkse praktijk van de deelnemers.Tijdens events en congressen waar Myrthe dagvoorzitter is, bent u verzekerd van:

  • Diepgang in interviews en gesprekken
  • Een persoonlijke sfeer
  • Sprekers die zich gehoord en gezien voelen

Tijdens de voorbereiding van een event, zoals een stakeholdersbijeenkomst, is Myrthe zeer betrokken en helpt ze bij het samenstellen van een relevant en haalbaar programma.

Myrthe Meurders

  • Dagvoorzitter bij congressen, o.a. voor Medilex Onderwijs, Hogeschool Windesheim en Stichting DAS
  • Procesmanager, programmaontwikkelaar en trainer bij onderwijsorganisaties en commerciële dienstverleners