Biografie Pacelle van Goethem

Lees meer over Pacelle van Goethem

Drs. Pacelle van Goethem is onderzoeker, schrijver en Nederland's meest gevraagde spreker op het gebied van overtuigen, stem en invloed.

Ze specialiseerde zich bij Psychologie en Massacommunicatie en deed onderzoek naar stem, invloed en overtuigen aan de Radboud Universiteit en Het Medisch Academisch Centrum Groningen. Zij ontdekte de spectaculaire samenhang tussen ontspanning en overtuigen.

Pacelle ontdekte de spectaculaire samenhang tussen ontspanning en overtuigen. Ze bundelde haar kennis in haar eerste boek: 'IJs verkopen aan Eskimo's - leer je invloed vergroten en onzichtbaar overtuigen' welke in 2009 verscheen.

Gehoord worden. Dat is ons doel voor mensen met een goed idee.
Zelfs de briljantste geesten lukt het soms niet om te overtuigen. Bijvoorbeeld door bescheidenheid, abstract vertellen of te ver voor de troepen uit zijn. Of andere agenda’s. Pacelle van Goethem geeft een methode voor overtuigingskracht. Ze ontdekte de wetmatigheden van overtuigen en onthult ze met plezier. Ze laat mensen hun stijl van overtuigen ontdekken en leert hen hoe ze hun stijl onmiddellijk kunnen versterken.