Biografie Wilco Fröger

Lees meer over Wilco Fröger

Als spreker is Rob Janszen al meer dan 25 jaar actief in de sprekers-wereld in binnen- en buitenland. Zijn inhoudelijk zeer sterke aanwezigheid is een rechtstreeks gevolg van de honderden congressen waar hij met groot succes presenteerde. Dat hij als ontmaskering van professor naar zanger transformeert is en blijft de grote verrassing en slaat in als een bom. Geen cabaret op maat maar een indringende verhandeling overAuthenticiteit – DNA en Image & Reputatie-transities maken hem tot een van de hoogst gewaardeerde sprekers op elk congres en evenement.

Inmiddels heeft Rob Janszen al meer dan 70 films op zijn naam staan als story-teller, regisseur en concept developer. Altijd meedenkend tot 7 cijfers achter de komma kruipt hij letterlijk in de huid van de opdrachtgever. Soms zelfs als levende virtual host o.a. In de rol van staatsman Johan de Witt (Actuarieel Congres), dominee Raffeissen (100 jaar Rabobank) en historisch architect Andre Kuipers (The Dutch Madters-JRE Congress) om zo de beleving van het congres of bijeenkomst nog sterker te maken. Het juiste plaatje bij het praatje maakt de cirkel rond.

Daarnaast is Rob Janszen een totaal performer in beeld, beleving, muziek, film en fotografie, presenteren en produceren. Geen zee te hoog, geen uitdaging te spannend maar altijd met passie, hart, ziel en volle commitment. Een ongekend grote schat aan ervaring maken hem tot de ideale sparringpartner om van uw evenement op creatief, inhoudelijk en thematisch gebied een succes te maken!

Gastspreker en dagvoorzitter

Zijn lezingen zijn inspirerend, boeiend maar vooral verrassend.

Wilco Fröger