Spreker Rik Vera - Foto: (c) Rik Vera

Rik Vera

Een veelgevraagd keynote spreker. Hij brengt een mix van interactiviteit, uitdagende stellingen en zelfrelativerende humor.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

 • Spreker

Beschikbaar voor

 • Lezingen
 • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 7.500 tot € 10.000

Om Rik Vera te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Rik Vera boeken als spreker

Auteur, coach, dagvoorzitter en spreker

 • CEO van nexxworks
 • Meer dan 20 jaar C-level ervaring in sales, marketing en innovatie
 • Veelgevraagde keynotespreker

Rik Vera is een auteur, opinieleider en vooraanstaande internationale spreker. Gedurende 25 jaar heeft hij een indrukwekkende loopbaan op C-niveau achter de rug in verkoop, marketing en management in vooraanstaande internationale bedrijven.

Zijn passie ligt in het slim combineren van traditionele managementkennis met de nieuwste technologische en digitale tools om zo een voorsprong op de concurrentie te behouden, met een sterke focus op klantgerichtheid boven producten of concurrenten. Rik staat bekend als een gamechanger en een leider die zich niet conformeert aan regels.

Hij deelt zijn inspiratie met bedrijven, fungerend als veelgevraagde keynote spreker en succesvolle workshopbegeleider op het gebied van sales, marketing en innovatie. Hij moedigt organisaties aan om actie te ondernemen voor hun ‘Day After Tomorrow’, waarbij hij de aandacht vestigt op het anticiperen op versnellende markten en nemen van de eerste stappen om klaar te zijn voor de toekomst. In zijn overtuiging is het cruciaal voor organisaties, overheden en managers om vooruit te denken en proactief te handelen om morgen te kunnen floreren in een snel veranderende wereld. Hij schets de toekomst van het bedrijfsleven met visionair leiderschap en ongekende stategische inzichten.

Rik Vera is te boeken als spreker, dagvoorzitter en workshopcaoch bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Rik Vera

Rik Vera verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Rik Vera kan ook een lezing op maat verzorgen.

 • Digitalisering
 • Ondernemerschap
 • Sales 
 • Marketing
 • Bedrijfsmodellen
 • Klantgerichtheid

Presentaties of webinar van Rik Vera?

Rik Vera op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Rik Vera? Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Compilatie lezing Kim Lammers van Brons naar Goud

Biografie Rik Vera

Lees meer over Rik Vera

Rik Vera heeft ruim 25 jaar ervaring is senior management. Sinds 2010 begeleidt hij bedrijven bij het bedenken van klantgerichte strategische innovatie, waarbij hij samen met het management team bestaande elementen gebruikt om die om te zetten tot nieuwe verdienmodellen. Daarbij zet hij mensen centraal, die door high end technologie gefaciliteerd worden.

Rik Vera werkt nauw samen met Microsoft Nederland, die hem dan weer inzetten om op strategisch niveau met bedrijven te praten en te inspireren.

Expertise

Rik Vera geeft regelmatig lezingen over hoe digitalisering het gedrag van klanten en de snelheid van de markt in rap tempo verandert. Maar vooral vertelt hij hoe bedrijven ervoor kunnen zorgen dat ze de toekomst overleven. Volgens Rik Vera is de klant centraal stellen de enige manier om succesvol te worden én te blijven. Een mooie slogan en een rijtje beloftes is niet voldoende: processen en procedures moeten compleet op hun kop om dit te bereiken. Daar heeft Rik Vera boeken over geschreven en vele modellen voor gemaakt.

Rik Vera als spreker

 Rik Vera is een veelgevraagd key note speaker die een mix brengt van uitdagende stellingen en zelfrelativerende humor. Hij demystifieert de hypes van de dag en reikt zijn toehoorders graag oplossingen aan waarmee ze meteen aan de slag kunnen. Riki Vera is tevreden als mensen geïnspireerd worden. Rik Vera is ook gekend als ironisch blogger “Grumpy Old Man” op socialmedia.nl

Rik Vera inhuren als spreker

Als spreker inspireert Rik Vera organisaties van over de hele wereld. Hij bereidt zijn publiek voor op 'the day after tomorrow': de wereld zal volledig digitaliseren. Hij doet dit op een scherpe, energieke en enthousiaste manier. Reserveer Rik Vera als spreker voor tijdens uw evenement of bijeenkomst en u bent verzekerd van een energieke en sterke spreker die de aandacht weet vast te houden.  


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Rik Vera

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Rik Vera. Lees de enthousiaste reacties.

Rik Vera inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Rik Vera.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Rik Vera via Het Sprekersburo. Wil je Rik Vera inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Rik Vera

Het boeken van Rik Vera is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Rik Vera heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Rik Vera plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Rik Vera.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Rik Vera helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Rik Vera de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Rik Vera aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Rik Vera te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Rik Vera het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 5.000 en 7.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Rik Vera spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Wouter de Vries jr.

Wouter de Vries jr.

Wouter schrijft niet alleen boeken op het gebied van dienstenmarketing, maar is ook een begenadigd en boeiende spreker over marketing en management.

Andrea Wiegman

Andrea Wiegman

Andrea Wiegman is spreker en mede-oprichter van het trend(watch)platform Second Sight.

Jaap van Ginneken

Jaap van Ginneken

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Rik Vera.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.