Biografie Rik Vera

Lees meer over Rik Vera

Rik Vera heeft ruim 25 jaar ervaring is senior management. Sinds 2010 begeleidt hij bedrijven bij het bedenken van klantgerichte strategische innovatie, waarbij hij samen met het management team bestaande elementen gebruikt om die om te zetten tot nieuwe verdienmodellen. Daarbij zet hij mensen centraal, die door high end technologie gefaciliteerd worden.

Rik Vera werkt nauw samen met Microsoft Nederland, die hem dan weer inzetten om op strategisch niveau met bedrijven te praten en te inspireren.

Expertise

Rik Vera geeft regelmatig lezingen over hoe digitalisering het gedrag van klanten en de snelheid van de markt in rap tempo verandert. Maar vooral vertelt hij hoe bedrijven ervoor kunnen zorgen dat ze de toekomst overleven. Volgens Rik Vera is de klant centraal stellen de enige manier om succesvol te worden én te blijven. Een mooie slogan en een rijtje beloftes is niet voldoende: processen en procedures moeten compleet op hun kop om dit te bereiken. Daar heeft Rik Vera boeken over geschreven en vele modellen voor gemaakt.

Rik Vera als spreker

 Rik Vera is een veelgevraagd key note speaker die een mix brengt van uitdagende stellingen en zelfrelativerende humor. Hij demystifieert de hypes van de dag en reikt zijn toehoorders graag oplossingen aan waarmee ze meteen aan de slag kunnen. Riki Vera is tevreden als mensen geïnspireerd worden. Rik Vera is ook gekend als ironisch blogger “Grumpy Old Man” op socialmedia.nl

Rik Vera inhuren als spreker

Als spreker inspireert Rik Vera organisaties van over de hele wereld. Hij bereidt zijn publiek voor op 'the day after tomorrow': de wereld zal volledig digitaliseren. Hij doet dit op een scherpe, energieke en enthousiaste manier. Reserveer Rik Vera als spreker voor tijdens uw evenement of bijeenkomst en u bent verzekerd van een energieke en sterke spreker die de aandacht weet vast te houden.