Biografie Rudolph van Veen

Lees meer over Rudolph van Veen

Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen behoeft eigenlijk geen introductie meer. Met meer dan 16 jaar TV-ervaring (o.a. Life&Cooking en Life4You) heeft hij in vele programma’s gekookt en gebakken. Daarnaast maakte hij diverse goed scorende programma’s voor 24Kitchen en stond hij aan de basis van het succes van deze zender. Rudolph zal ook komend TV seizoen diverse nieuwe programma’s gaan presenteren bij de grote zenders.


Rudolph heeft begin 2016 besloten om een eigen communicatieplatform op te zetten dat gaat over eerlijke voorlichting met betrekking tot eten: waar komt je eten vandaan en hoe kan ik dat leuk en gezond bereiden!?

Ook doet Rudolph regelmatig presentaties in het land. De ervaring die hij de afgelopen 25 jaar heeft opgedaan met oa workshops, masterclasses en theater maakt hem all round. Door zijn spontaniteit, schat aan kennis op foodgebied, professionaliteit en toegankelijkheid weet hij als geen ander elke presentatie op passende wijze en met een grote dosis energie neer te zetten. Hij is dan ook een graag geziene host op food evenementen, bedrijfsfeesten en product presentaties.

Motiveren zit Rudolph in zijn DNA: natuurlijk, ongedwongen en verrassend gebruikt hij metaforen uit zijn wereld en vertaalt die naar zakelijke motivatietrainingen die hij regelmatig geeft in het land. Hij doet dit voor banken, verzekeraars, en allerlei bedrijven die op een gezonde manier willen nadenken over het leven, het werk en het belang van hun werknemers.

Als inspirerende motivational speaker geeft Rudolph aan de hand van voorbeelden uit het heden en het verleden een inzage in zijn carriere. Hij geeft weergaloos weer dat succes begint bij jezelf. Deze presentatie is een ware inspiratie “douche” die al jaren zeer succesvol is!

Rudolph van Veen