Foto: (c)

Peter Heerschop als presentator

Onderwerpen:

Talen:

Nederlands

Prijs indicatie

Op aanvraag

Lees meer over Peter Heerschop

Biografie Peter Heerschop

Peter Heerschop, geboren op 7 september 1960 te Bussum, is cabaretier, acteur, televisieprogrammamaker en schrijver. Samen met Viggo Waas en Joep van Deudekom begint hij de cabaretgroep NUHR. In 1987 dringen ze totaal onvoorbereid door tot de finale van Cameretten. Met NUHR maakt Peter succesvolle programma’s als Over de Top en Natuurlijke Selectie. Met de formatie De Ploeg maakt hij voorstellingen als Festen en Ben Hur.

Op televisie is Peter o.a. te zien in de programma’s Najib Wordt Wakker, Kopspijkers, Vrienden van Van Swieten en (samen met Hans Sibbel) in 127 Wensen: Op Reis Met. Aan deze programma’s schrijft hij zelf mee. Peter speelt een leraar in de film Shouf Shouf Habibi! en de hoofdrol in de korte filmBalbezit.

Sinds 2002 verzorgt Heerschop iedere vrijdagochtend een weekoverzicht genaamd Lieve Marianne, in het programma Evers Staat Op van Edwin Evers op Radio 538. De naam van dit overzicht is ontleend aan schaatsster Marianne Timmer, aan wie hij het overzicht zogenaamd vertelt. In de serie Lieve Marianne zijn inmiddels ook drie columnbundels verschenen.

In 2006 maakt Peter zijn theaterregiedebuut met het stuk Het Goede Lichaam. In het najaar van 2009 is Peter te zien in de comedy Sorry Minister. Ook speelt hij een gastrol in Verborgen Gebreken. Als teamcaptain bij Ik hou van Holland bereikt hij in de periode 2009-2011 wekelijks een miljoenenpubliek. In 2011 regisseert hij de Sas & Jan Zelfhulptour van Saskia Noort en Jan Heemskerk.

Als acteur is Peter (samen met Viggo Waas, Joep van Deudekom en Bert Visscher) te zien bij het Zuidelijk Toneel in De Reis om de Wereld in 80 Dagen. In 2010 volgt de nieuwe NUHR voorstelling Het Werkt Wel, die in het najaar van 2011 in reprise gaat. Voor komend jaar werkt Peter aan 2012, de nieuwe voorstelling van De Ploeg, waarin de mannen zullen ‘dansen, dansen op de vulkaan’.

In 2013 speelt Peter zijn eerste solo-voorstelling Gelukzoekers. Ook is hij te zien in tv-serie Mannen van een Zekere Leeftijd, waarna hij met NUHR in de voorstelling Back to Basic speelt. Sinds 2014 is hij op televisie te zien als hoofdrolspeler van de humoristische serie Jeuk, waarvan inmiddels vier seizoenen gemaakt zijn, en als presentator van het KPN Presenteert-programma 24 uur met..., waarin hij een etmaal doorbrengt met verschillende sporters.

Vrijblijvende informatie aanvragen Peter Heerschop

Ik ontvang graag geheel vrijblijvend een offerte van presentator Peter Heerschop.

Wilt u Peter Heerschop boeken voor uw evenement? Voor informatie over boekingen of het checken van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Presentator Peter Heerschop boeken voor uw evenement?

Wilt u Peter Heerschop inzetten als presentator voor een lezing tijdens uw evenement of bijeenkomst, neem dan contact met ons op. Dit kan door het invullen van het boekingsformulier, een e-mail sturen voor de mogelijkheden of neem telefonisch contact met ons op.

0321 317 121 020 637 0266

Meer informatie over Peter Heerschop

Peter Heerschop aanvragen, wij helpen u graag bij uw boeking

Bel ons 0321 - 317 121 - 020 - 637 0266  of stuur een e-mail info@hetsprekersburo.nl

Bekijk ons volledige aanbod

Meer presentatoren zoals Peter Heerschop:

 • Dennis Weening

  Presentator van oa. WipeOut en So You Think You Can Dance
  Bekijk profiel

 • Viktor Brand

  Presentator voor de meest uiteenlopende programma's op SBS6.
  Bekijk profiel

 • Simone Walraven


  Bekijk profiel

 • Mirella van Markus

  Presentatrice en journaliste
  Bekijk profiel

 • Margreet Spijker

  Verwierf landelijke bekendheid als presentator bij Editie NL
  Bekijk profiel

 • Henny Huisman

  Een veelzijdige presentator met een enorme carrière
  Bekijk profiel

 • Kim Kötter

  Kim Kötter is presentatrice en ondernemer.
  Bekijk profiel

 • Lucille Werner

  Presentatrice, programmamaakster en motivator.
  Bekijk profiel

 • Cynthia Abma

  Cynthia presenteert diverse televisieprogramma's en is inzetbaar als presentatrice en gespreksleidster.
  Bekijk profiel

 • Caroline Tensen

  15 jaar al te zien op televisie!
  Bekijk profiel