Tessa Veldhuis inhuren als spreker of dagvoorzitter

Tessa Veldhuis

Als dagvoorzitter is ze een sprankelende, enthousiaste en bovenal een inhoudelijk goede dagvoorzitter.

Prijs categorie dagvoorzitter:

€ 2.000 tot € 3.500

Om Tessa Veldhuis te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 317 121 of boek online

Verzoek om prijs en beschikbaarheid
Tessa Veldhuis inhuren als spreker of dagvoorzitter

Tessa Veldhuis

Tessa Veldhuis is een sprankelende en inhoudelijk goede dagvoorzitter. Deze voormalige rugby international is een ware duizendpoot. Naast spreker en dagvoorzitter is ze ook presentatrice, sportverslaggeefster en LO-docent.

Voor Ziggo Sport presenteerde ze onder andere ‘Studio Rio’ en ‘Studio Korea’ en is ze verslaggeefster van rugby interlands.

Als dagvoorzitter bespreekt ze graag vooraf wat de wensen zijn en denkt ze mee over de invulling van het programma. Ze past met groot gemak haar verhaal, stijl en toon aan op de desbetreffende doelgroep. Tessa Veldhuis communiceert op elk niveau, van directie tot medewerkers op de werkvloer.

Tessa zoekt voortdurend interactie met haar publiek en met haar didactische achtergrond weet ze iedereen als dagvoorzitter dan ook te boeien, verbinden, inspireren en te enthousiasmeren. Een dag met Tessa Veldhuis krijgt hoe dan ook een verrassende en sportieve wending.

Eerder werkte ze in opdracht van onder andere ABN Amro, Rabobank, ING, Nederlandse Spoorwegen, Accenture, Hogeschool van Amsterdam en Baker McKenzie.

Tessa Veldhuis boeken voor jouw evenement? Informeer vrijblijvend naar haar tarief en beschikbaarheid. Neem contact met ons op voor meer informatie en offerte.

Categorieën

Inzetbaarheid

DagvoorzitterInterviewerSpreker

Beschikbaar voor:

Dagvoorzitterschappen
Lezingen

Het Sprekersburo, dat spreekt voor zich.

Of bel ons om Tessa Veldhuis te boeken op telefoonnummer 0321 317 121

Biografie Tessa Veldhuis

Lees meer over Tessa Veldhuis

Tessa Veldhuis is geboren op 6 mei 1989 in Utrecht. Ze is een echte duizendpoot. Als voormalig rugby speelsters is ze tegenwoordig presentatrice, spotverslagggeefste bij Ziggo Sport, Lo-docent, spreker en dagvoorzitter. 

Haar slogan "Challenge your limit, never miss an opportunity" staat symbool voor het leven van Tessa Veldhuis. Jezelf blijven uitdagen en de kansen pakken die op je pad komen. 

Ze kreeg in 2009 de kans om deel uit te maken van het full time rugby 7’s programma van NOC*Nsf. Samen met haar team trainde ze voor de Olympische Spelen van Rio de Janeiro in 2016.  Ze reisden de hele wereld over en behoorden tot de mondiale top 8. Uiteindelijk kreeg het team te maken met verschillende tegenslagen en misten nipt de Spelen.

Maar wat overheerst bij Tessa is dat je van tegenslagen leert. Er komt altijd iets voor terug dat je een rijker en mooier mens maakt. Tessa is moeilijk in woorden te vatten. Tessa verbindt, enthousiasmeert, sprankelt, inspireert, presenteert, motiveert, doceert.


Deel deze pagina

Tessa Veldhuis inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Tessa Veldhuis.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Tessa Veldhuis via Het Sprekersburo. Wil je Tessa Veldhuis inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Tessa Veldhuis

Het boeken van Tessa Veldhuis als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Tessa Veldhuis heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Tessa Veldhuis plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Tessa Veldhuis.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Tessa Veldhuis helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Tessa Veldhuis de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Tessa Veldhuis aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Tessa Veldhuis te evalueren.

Veelgestelde vragen

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Tessa Veldhuis.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.