Wie zijn wij - Het Sprekersburo

Bert Jan Idzinga

In 2010 richt Bert Jan Het Sprekerburo op, dat gespecialiseerd is in sprekers, dagvoorzitters en presentatoren m/v. Hij is dan al enkele jaren directeur/eigenaar van Triple Blue, een evenementen- en entertainmentbureau. Bert Jan weet alle disciplines - waar nodig - met elkaar te verenigen, tot tevredenheid van vele opdrachtgevers.

Conny Schalke

Na twaalf jaar producer voor TROS, Endemol, SBS, Endemol International en Eyeworks, start Conny in 2005 - met de opgedane ervaring en kennis - een managementbureau: Van Je Af Management. Een bescheiden artiestenmanagement met een heel persoonlijke signatuur; waar talent tot zijn/haar recht komt.
Naast Van je Af runt Conny sinds medio 2012 het Amsterdamse kantoor van Het Sprekersburo. Met haar kennis en omvangrijke netwerk sluit Conny perfect aan bij Het Sprekersburo. De wens van de opdrachtgever weet ze als geen ander te koppelen aan het talent van de spreker. Conny managet best of both worlds.

Meer informatie

Voor meer informatie over Het Sprekersburo, kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens. Het Sprekersburo is gevestigd in Amsterdam en Dronten.

Afspraken kunt u maken via info@hetsprekersburo.nl of bellen via onderstaand telefoonnummer.

Het Sprekersburo
Postbus 32
8250 AA Dronten

Adres:
De Dieze 34e
8253 PS Dronten
0321 - 317 121
e-mail

Prof. J.H. Bavincklaan 2-4
1183 AT Amstelveen
020 - 637 02 66
e-mail

.

© 2010 - 2016 Het Sprekersburo powered by Triple Blue Group