Suse van Kleef inhuren als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Suse van Kleef

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

 • Lezing op maat
 • Spreker

Beschikbaar voor

 • Dagvoorzitterschappen
 • Lezingen
 • Lezingen op maat
 • Presentaties

Tarief categorie spreker

Op aanvraag

Om Suse van Kleef te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Suse van Kleef boeken als spreker

Als journalist en buitenland correspondent spreekt Suse van Kleef regelmatig over oa. het Verenigd Koninkrijk, sport en vrouwen in een mannenwereld.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Suse van Kleef

Suse van Kleef verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Suse van Kleef kan ook een lezing op maat verzorgen.

 • Sport
 • Voetbal (m/v)
 • Gehandicaptensport
 • Vrouw in een mannenwereld
 • Verenigd Koninkrijk en Brexit

Biografie Suse van Kleef

Lees meer over Spreker Suse van Kleef

Na een zeer intensieve periode als correspondent in Londen (Brexit!) voor onder andere de NOS en het Algemeen Dagblad, is Suse van Kleef sinds 2021 weer in Nederland gevestigd. Ze heeft een opvallende ‘switch’ in haar carrière gemaakt en richt zich nu met name op sport in de breedste zin van het woord.

In het voorjaar van 2021 maakte ze haar debuut als eerste vrouwelijke voetbalverslaggever voor het radioprogramma Langs de Lijn en daarnaast presenteert ze wekelijks één of meerdere avondafleveringen van dit programma.

In de zomer van 2021 was ze presentator van het programma RadiOlympia over de Olympische Spelen in Tokio en vervolgens reisde ze zelf af naar Japan en was daar voor de NOS televisie het gezicht van de Paralympische Spelen.

Suse blijft een veelgeziene gast bij talkshows op radio en tv, zoals Jinek, Op1 en Humberto. Natuurlijk als het gaat over sport maar zeker ook over haar oude liefdes: het Verenigd Koninkrijk, de Brexit en de Britse royals.

Suse begon haar carrière als stagiair bij NOS op 3, tijdens haar studie Journalistiek. Na haar afstuderen zette ze haar carrière daar voort als verslaggever en eindredacteur. In januari 2016 verhuisde ze naar Londen, om daar multimediaal correspondent te worden. Tijdens haar studietijd schreef ze samen met haar vader de interviewbundel ‘Rechtspraak is Mensenwerk’, waarin een breed scala van Nederlandse rechters aan het woord komt.

Begin 2018 verscheen haar tweede boek: ‘Tim Visser, Flying Dutchman in Schotland’, de biografie van de beste Nederlandse rugbyer ooit. Haar sportinteresse begon al jong: zelf speelde ze in het Nederlands voetbalteam onder 17 en onder 19.

Suse van Kleef inhuren als spreker of dagvoorzitter?

Suse wordt regelmatig gevraagd als spreker en geeft lezingen over onder andere sport, voetbal, gehandicaptensport, vrouwen in een mannenwereld, Verenigd Koninkrijk en de Brexit. Daarnaast is ze in te huren als dagvoorzitter voor uiteenlopende evenementen en bijeenkomsten. Meer informatie over de mogelijkheden? Dat kan! Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Suse van Kleef

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Suse van Kleef. Lees de enthousiaste reacties.

Suse van Kleef inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Suse van Kleef.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Suse van Kleef via Het Sprekersburo. Wil je Suse van Kleef inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Suse van Kleef

Het boeken van Suse van Kleef is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Suse van Kleef heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Suse van Kleef plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Suse van Kleef.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Suse van Kleef helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Suse van Kleef de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Suse van Kleef aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Suse van Kleef te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Suse van Kleef het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Suse van Kleef is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Suse van Kleef spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Henriëtte Prast

Henriëtte Prast

Hoogleraar aan Tilburg University, Eerste Kamerlid en inspirerende spreker op gebied van gedragseconomie toegepast op duurzaamheid.

Carl Rohde

Carl Rohde

Internationale trendwatcher en spreker op het gebied van cultuur en sociologie.

Menno Lanting

Menno Lanting

Menno is een gedreven spreker die spreekt over de veranderende wereld, het nieuwe werken en leiderschap, innovatie, technologie, disruptie en digitale transformatie.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Suse van Kleef.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.