Over ons

Wij zijn Het Sprekersburo en zijn een gerenommeerd boekingskantoor voor sprekers, dagvoorzitters en presentatoren

Wij zijn Het Sprekersburo

Het Sprekersburo is een boekingskantoor, gespecialiseerd in onder andere sprekers, dagvoorzitters en presentatoren. Wij gebruiken onze kennis en ervaring om voor u de juiste professionele spreker voor uw seminar, bedrijfsevenement of congres te vinden. Een ervaren spreker, passend bij uw doelgroep, denkt met u mee en tilt uw evenement naar een hoger niveau.

Triple Blue

Het Sprekersburo is onderdeel van Triple Blue.
Triple Blue is al meer dan 20 jaar actief en is een zelfstandige full-service evenementen- en entertainmentbureau in Nederland.

Het Sprekersburo, is het online boekingsplatform van sprekers en dagvoorzitters en presentatoren.

Opgericht in 2009

Het Sprekersburo is opgericht in 2009 door Bert Jan Idzinga en uitgegroeid tot een veelzijdig boekingskantoor. In 2013 ging Het Sprekersburo een samenwerking aan met Conny Schalke van het managementkantoor Van je Af uit Amsterdam.

Contact

Wij denken graag met u mee. Neemt u vrijblijvend telefonisch contact met ons op en samen met u gaan wij op zoek naar de juiste persoonlijkheid voor uw evenement.

U kunt ons bellen op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 0321 - 317 121.

Ook kunt u via onze website op zoek gaan naar een spreker, dagvoorzitter of presentator. Wij sturen u geheel vrijblijvend een offerte toe.

Uiteraard is het ook mogelijk om via de mail contact met ons opnemen: contactformulier en u krijgt snel een reactie van ons.

Persoonlijk kennismaken

Het kantoor van Het Sprekersburo is gevestigd in Dronten. Wilt u persoonlijk kennismaken met ons enthousiaste team en samen brainstormen over de mogelijkheden? De koffie (of thee) staat voor u klaar, wij ontvangen u graag. Het Sprekersburo, De Dieze 34e, 8253 PS, Dronten.

Kortom, bent u op zoek naar een spreker, dagvoorzitter of presentator voor uw evenement, dan moet u bij Het Sprekersburo zijn.

Wij geven u persoonlijk advies en helpen u met het vinden van de juiste spreker, dagvoorzitter of presentator voor uw evenement. Bekijk ook eens onze inspiratiepagina of neem contact met ons op. Wij helpen graag.

Contact Het Sprekersburo

Of bel met Het Sprekersburo

0321 - 317 121

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Mis niets van Het Sprekersburo. Schrijf u vandaag nog in voor onze nieuwsbrief en ontvang periodiek online informatie over onze sprekers, dagvoorzitters, presentatoren, performers, tips en het laatste nieuws.