Over ons

Wij zijn Het Sprekersburo en zijn een gerenommeerd boekingskantoor voor sprekers, dagvoorzitters en presentatoren.

Wij zijn Het Sprekersburo

Sinds de oprichting in 2009 is Het Sprekersburo uitgegroeid tot een gerespecteerd full-service boekingskantoor, gespecialiseerd in onder andere sprekers, dagvoorzitters en presentatoren.
Wij gebruiken onze kennis en ervaring om voor u de juiste professionele spreker voor uw seminar, bedrijfsevenement of congres te vinden. Een ervaren spreker, passend bij uw doelgroep, denkt met u mee en tilt uw evenement naar een hoger niveau.

In 2013 ging Het Sprekersburo een samenwerking aan met Conny Schalke van het managementkantoor Van je Af uit Amsterdam.

Triple Blue

Het Sprekersburo is onderdeel van Triple Blue.
Triple Blue is al meer dan 20 jaar actief en is een zelfstandige full-service evenementen- en entertainmentbureau in Nederland.

Het Sprekersburo, is het online boekingsplatform van sprekers en dagvoorzitters en presentatoren.

Contact

Wij denken graag met u mee. Neemt u vrijblijvend telefonisch contact met ons op en samen met u gaan wij op zoek naar de juiste persoonlijkheid voor uw evenement.

Je kunt ons bellen op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 0321 - 317 121.

Ook kan je via onze website op zoek gaan naar een spreker, dagvoorzitter of presentator. Wij sturen je geheel vrijblijvend een offerte toe.

Uiteraard is het ook mogelijk om via de mail contact met ons op te nemen: contactformulier en je krijgt snel een reactie van ons.

Persoonlijk kennismaken

Het kantoor van Het Sprekersburo is gevestigd in Dronten. Wil je persoonlijk kennismaken met ons enthousiaste team en samen brainstormen over de mogelijkheden? De koffie (of thee) staat voor je klaar, wij ontvangen je graag. Het Sprekersburo, De Dieze 34e, 8253 PS, Dronten.

Kortom, ben je op zoek naar een spreker, dagvoorzitter of presentator voor jouw evenement, dan moet u bij Het Sprekersburo zijn.

Wij geven u persoonlijk advies en helpen u met het vinden van de juiste spreker, dagvoorzitter of presentator voor uw evenement. Bekijk ook eens onze inspiratiepagina of neem contact met ons op. Wij helpen graag.

Het Sprekersburo, dat spreekt voor zich.

Bel ons Neem contact op