Het Sprekersburo Amsterdam - Dronten

Wij zijn Het Sprekersburo

Het Sprekersburo is een boekingskantoor, gespecialiseerd in onder andere sprekers, dagvoorzitters en presentatoren. Wij gebruiken onze kennis en ervaring om voor u de juiste professionele spreker voor uw seminar, bedrijfsevenement of congres te vinden. Een ervaren spreker, passend bij uw doelgroep, denkt met u mee en tilt uw evenement naar een hoger niveau.

Triple Blue

Het Sprekersburo is onderdeel van Triple Blue.
Triple Blue is al meer dan 6 jaar actief en is een zelfstandige full-service evenementen- en entertainmentbureau in Nederland.

Het Sprekersburo, (online) boeken van sprekers en dagvoorzitters en presentatoren.

Contact

Wij denken graag met u mee. Neemt u vrijblijvend telefonisch contact met ons op en samen met u gaan wij op zoek naar de juiste persoonlijkheid voor uw evenement.

U kunt ons bellen op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 0321 - 317 121 of 020 - 637 0266.

Ook kunt u via onze website op zoek gaan naar een spreker, dagvoorzitter of presentator. Wij sturen u geheel vrijblijvend een offerte toe.

Uiteraard is het ook mogelijk om via de mail contact met ons opnemen: contactformulier en u krijgt snel een reactie van ons.

Persoonlijk kennismaken

Het kantoor van Het Sprekersburo is gevestigd in Dronten. Wilt u persoonlijk kennismaken met ons enthousiaste team en samen brainstormen over de mogelijkheden? De koffie (of thee) staat voor u klaar, wij ontvangen u graag. Het Sprekersburo, De Dieze 34e, 8253 PS, Dronten.

Meer informatie

Voor meer informatie over Het Sprekersburo, kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens. Het Sprekersburo is gevestigd in Amsterdam en Dronten.

Afspraken kunt u maken via info@hetsprekersburo.nl of bellen via onderstaand telefoonnummer.

Het Sprekersburo
Postbus 32
8250 AA Dronten

Adres:
De Dieze 34e
8253 PS Dronten
0321 - 317 121
e-mail

Prof. J.H. Bavincklaan 2-4
1183 AT Amstelveen
020 - 637 02 66
e-mail

.

© 2010 - 2016 Het Sprekersburo powered by Triple Blue Group