Over ons

Het Sprekersburo is een gerenommeerd boekingskantoor met een specialisme in sprekers, dagvoorzitters en presentatoren.

Over ons

Het Sprekersburo is een gerenommeerd boekingskantoor met een specialisme in sprekers, dagvoorzitters en presentatoren.

Wij zijn Het Sprekersburo

Het Sprekersburo is een boekingskantoor, gespecialiseerd in onder andere sprekers, dagvoorzitters en presentatoren. Wij gebruiken onze kennis en ervaring om voor u de juiste professionele spreker voor uw seminar, bedrijfsevenement of congres te vinden. Een ervaren spreker, passend bij uw doelgroep, denkt met u mee en tilt uw evenement naar een hoger niveau.

Triple Blue

Het Sprekersburo is onderdeel van Triple Blue.
Triple Blue is al meer dan 15 jaar actief en is een zelfstandige full-service evenementen- en entertainmentbureau in Nederland.

Het Sprekersburo, (online) boeken van sprekers en dagvoorzitters en presentatoren.

Contact

Wij denken graag met u mee. Neemt u vrijblijvend telefonisch contact met ons op en samen met u gaan wij op zoek naar de juiste persoonlijkheid voor uw evenement.

U kunt ons bellen op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 0321 - 317 121.

Ook kunt u via onze website op zoek gaan naar een spreker, dagvoorzitter of presentator. Wij sturen u geheel vrijblijvend een offerte toe.

Uiteraard is het ook mogelijk om via de mail contact met ons opnemen: contactformulier en u krijgt snel een reactie van ons.

Persoonlijk kennismaken

Het kantoor van Het Sprekersburo is gevestigd in Dronten. Wilt u persoonlijk kennismaken met ons enthousiaste team en samen brainstormen over de mogelijkheden? De koffie (of thee) staat voor u klaar, wij ontvangen u graag. Het Sprekersburo, De Dieze 34e, 8253 PS, Dronten.

Kortom, bent u op zoek naar een spreker, dagvoorzitter of presentator voor uw evenement, dan moet u bij Het Sprekersburo zijn.

Neem contact op

Voor meer informatie over Het Sprekersburo, kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens. Het Sprekersburo is gevestigd in Dronten.

Afspraken kunt u maken via info@hetsprekersburo.nl of bellen via onderstaand telefoonnummer.

Het Sprekersburo

Het Sprekersburo
Postbus 32
8250 AA Dronten

Bezoekadres:
De Dieze 34e
8253 PS Dronten
0321 - 317 121
e-mail