Veelgestelde vragen

Op deze pagina van Het Sprekersburo vind je verwijzingen naar veel gestelde vragen over verschillende onderwerpen

Hoe lang duurt een lezing?

De meeste lezingen duren 45 tot 60 minuten, soms met nog ruimte voor een korte vragenronde. In overleg is korter of langer mogelijk maar wij adviseren doorgaans minimaal 30 minuten vrij te maken in het programma.

Hoe ver van te voren moet ik een spreker boeken?

Wanneer u lang (3 tot 7 maanden) van te voren een optie plaatst, is de kans groter dat de desgewenste spreker nog beschikbaar is.
Op korte termijn zijn er ook verschillende mogelijkheden, maar wij adviseren altijd, kom zo vroeg mogelijk dat maakt de kans dat de door u gewenste spreker nog beschikbaar is.

Wat is prijs op aanvraag bij een spreker?

Verschillende sprekers passen hun prijs aan op basis van het gevraagde onderwerp, doelgroep, aantal bezoekers, de organisatie waar ze voor spreken of de huidige markt. Deze tarieven kunnen we voor de spreker niet via onze website verstrekken. Informeer altijd bij Het Sprekersburo naar het tarief.

Wat kost een spreker?

Je organiseert binnen kort een evenement of bijeenkomst dan huur je een inspirerende spreker in. Maar wat kost de populaire spreker van Nederland eigenlijk? Dat hangt van een aantal factoren af zoals bekendheid, kennis, ervaring, beschikbaarheid e.d. Om te helpen kunnen we wel indicatie tarieven geven.

€ 500,- / € 1250,- | Beginnende sprekers
€ 1250,- / € 2000,- | Specialisten vaak wat onbekender
€ 2000,- / € 7500,- | Professionele sprekers (expert op kennisgebied, populaire en bekende Nederlanders)
€ 20.000,- | Beroemdheden veelal uit het buitenland

Waarom zou ik een sprekersbureau zoals Het Sprekersburo gebruiken?

Een spreker boeken is voor veel organisaties een behoorlijke investering. Wij kennen de markt en kunnen je werk gemakkelijker maken door je precies aan te bieden wat je nodig hebt voor jouw evenement of bijeenkomst. Onze ervaringen en jarenlange relaties zorgen voor goede begeleiding en advies, scherpe en marktconforme prijzen, één contactpersoon, zekerheid dat de geboekte spreker komt opdagen en bij ziekte wij snel een alternatief kunnen bieden.

We zoeken een spreker voor ons evenement van volgende week! Zijn wij te laat?

Niet noodzakelijk. We hebben vaak last-minute goede suggesties en het is bekend dat we in een oogwenk een spreker kunnen plaatsen (of vervangen). Natuurlijk, hoe dichter een deadline voor een evenement ligt, hoe groter de kans dat de beschikbaarheid van sprekers een een uitdaging zal zijn.

Moet ik extra betalen voor de diensten van Het Sprekersburo?

Bij Het Sprekersburo rekenen wij geen extra kosten zoals administratiekosten voor onze diensten. We werken samen met sprekers, die ons een commissie geven voor elke boeking die we doen. Gemakkelijk voor de spreker en krijgen onze klanten de beste tarieven en betalen ze nooit te veel.

Ik probeer een spreker te vinden die niet op jullie website staat, kunnen wij deze wel bij jullie boeken?

Nagenoeg alle sprekers in Nederland zijn bij Het Sprekersburo te boeken. Wij werken samen met veel verschillende sprekers, agencys, boekingsbureaus en managementkantoren om sprekers te boeken die niet op onze website staan. Iemand in het bijzonder in gedachten? Laat het ons weten en wij doen je een voorstel.

Wie zijn de populairste sprekers van dit moment?

Bekijk onze nieuwste blogs voor updates over de meest geboekte sprekers, de populairste sprekers, motiverende sprekers en zakelijke sprekers van dit moment.

Contact opnemen met Helga van Leur?

Heb je interesse in het boeken van Helga van Leur voor een lezing of meer te weten te komen over haar beschikbaarheid en tarief? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Het Sprekersburo middels een e-mail of bel 0321-317121.
We kunnen geen verzoeken voor media-interviews, podcast of andere niet gerelateerde sprekers vragen van persoonlijke aard behandelen.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Wij geven persoonlijk advies en helpen je met het vinden van de juiste spreker, dagvoorzitter of presentator voor jouw evenement. Bekijk ook eens onze inspiratiepagina of neem contact met ons op. Wij helpen graag.

Contact Het Sprekersburo

Of bel met Het Sprekersburo

0321 - 317 121

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Mis niets van Het Sprekersburo. Schrijf u vandaag nog in voor onze nieuwsbrief en ontvang periodiek online informatie over onze sprekers, dagvoorzitters, presentatoren, performers, tips en het laatste nieuws.