Marc de Hond presentator De Rekenkamer

Lees er alles over in nieuwsbericht!

Marc de Hond presentator De Rekenkamer

Radio- en tv-presentator Marc de Hond zal vanaf het komende seizoen het presentatieteam van tv-programma 'De Rekenkamer' versterken. De opnamen van de nieuwe afleveringen starten deze week en de uitzendingen zullen vanaf september 2012 te zien zijn op Nederland 3.

Marc de Hond: "Het presenteren van KRO De Rekenkamer is voor mij een prachtige nieuwe uitdaging. Ik keek altijd al met veel interesse naar de uitzendingen, die op een luchtige en originele manier de kijker bewust laten worden van wat bepaalde zaken kosten. Zelf sta je daar niet altijd bij stil."

Marc de Hond is radio en tv-presentator, ondernemer, schrijver van het boek ‘Kracht’ en speler van het Nederlands rolstoelbasketbalteam. Hij was eerder te zien als presentator van het avonturenprogramma ‘Expedition Unlimited’, het ‘Eindexamenjournaal’ en het nieuwsoverzicht in ‘Goedemorgen Nederland’. Tevens was hij jarenlang te horen als commentaarstem bij pokerwedstrijden op RTL7 en als deejay bij 3FM.

In KRO de Rekenkamer worden van allerlei uiteenlopende zaken de kosten in kaart gebracht door Rekenmeester Stefan Stasse. Stasse verzamelt alle nuttige en nutteloze informatie die hij krijgt aangereikt van Sander de Kramer, Sofie van den Enk en - voor dit seizoen ook van nieuw gezicht - Marc de Hond. Zij zijn voortdurend onderweg op zoek naar de werkelijke kosten en economische motieven van mensen en bedrijven. Onderwerpen die in De Rekenkamer onder meer aan de orde zullen komen zijn: Wat kost kinderopvang? Wat kost een lening? Wat kost een matras?

Bron: Novum

Terug naar het nieuwsoverzicht

Het laatste nieuws

30-10-2018

Michel van Egmond komt met vervolg op boek Wim Kieft - De Terugkeer

Michel van Egmond beschrijft in De Terugkeer hoe Wim Kieft de confrontatie met zijn eigen geschiedenis opnieuw aangaat.

Lees meer

29-10-2018

Triomftocht van Max Verstappen in Grote Prijs van Mexico

Afgelopen zondag -28 oktober 2018- behaalde Max Verstappen zijn vijfde zeggen van de Formule 1 en dit keer de Grote Prijs van Mexico.

Lees meer

11-10-2018

Duurzaam ondernemen en inspirerend leidinggeven

Een terugblik op 2018 en een indringend vooruitzicht op 2019.

Lees meer

20-08-2018

Maarten van der Weijden zet zwemtocht van wereldformaat neer

De voormalig Olympisch- en wereldkampioen openwaterzwemmen haalt met zijn monsterzwemtocht ruim 2,5 miljoen euro op.

Lees meer

Bekijk alle nieuws