Bridget Maasland inhuren als presentator voor je evenement

Presentatrice, en oprichter van stichting Dutchypuppy.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Bridget Maasland?

Offerte aanvragen
Presentator Bridget Maasland - Foto: (c) Nick van Ormondt

Prijsindicatie

Op aanvraag
(tarief voor een lezing of presentatie van Bridget Maasland)

Onderwerpen

Inzetbaarheid

DagvoorzitterDebatleiderGespreksleiderPresentator

Verzorgt

DagvoorzitterschappenPresentaties

Bridget Maasland als presentator boeken

Bridget Maasland is tv-persoonlijkheid, dierenrechtenactiviste, presentatrice en dagvoorzitter.

Ze begon haar carrière als VJ bij muziekzender TMF en later schitterde als presentatrice bij BNN. Met een indrukwekkende reeks programma's op haar naam, waaronder "Hoe word ik een New Yorkse vrouw?", "Beauty & de Nerd", en "Hoe word ik mama in Amsterdam-Zuid", is Bridget niet meer weg te denken bij de Nederlandse televisie. Voor RTL presenteerde ze programma's als "Lekker Slim", "Wie is de reisleider?" en was ze regelmatig te zien in "RTL Boulevard".

In 2012 maakte Bridget de overstap naar SBS, waar ze een belangrijk lid werd van het presentatieteam van Shownieuws. Later verhuisde ze naar Net 5 voor "Bridget in Hollywood". Maar haar hart lag toch bij RTL, waar ze in 2016 terugkeerde naar "RTL Boulevard" als vaste presentatrice en verslaggeefster.

Bridget heeft haar veelzijdigheid bewezen door programma's als "De Zwakste Schakel" en "Hotter than my Daughter" te presenteren op RTL 4. In 2020 en 2021 was ze weer te zien in deze populaire shows, naast haar rol in de podcast "Bridget & Friends".

Het jaar 2021 bracht ook een nieuwe uitdaging voor Bridget, toen ze deelnam aan "Het Perfecte Plaatje". En vanaf 2022 verrijkt ze nu ook de radio als sidekick van Ruud de Wild in het programma "De Wild in de middag". Met haar charmante persoonlijkheid en veelzijdige talent blijft Bridget Maasland een graag geziene persoonlijkheid in de Nederlandse media.

Bridget Maasland boek je als presentator, host of dagvoorzitter bij Het Sprekersburo.

 

Het Sprekersburo:

  • Persoonlijk contact met Bridget Maasland
  • Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur een offerte
  • Eerlijke marktconforme prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring

Biografie Bridget Maasland

Lees meer over Bridget Maasland

Met een tv-producer als vader en een visagiste als moeder ligt de carrière van Bridget vanaf haar geboorte op 9 november 1974 eigenlijk al vast. Een baan bij de televisie, het liefst als cameravrouw of regisseuse, is iets waar Bridget van jongs af aan over droomt.

Dankzij haar moeders werk als visagiste en model komt Bridget in aanraking met de wereld van de mode. Haar talent levert haar op jonge leeftijd al een aantal succesvolle opdrachten op.

Na een hectische modellentijd in Barcelona komt Bridget uiteindelijk bij

de televisie terecht. Ze wordt aangenomen als VJ voor de op dat moment

nog jonge muziekzender The Music Factory.
Na ruim vier jaar TMF besluit Bridget van koers te veranderen en maakt ze de overstap naar BNN. Voor het programma ‘BNN at Work’ vertrekt ze voor een

aantal weken naar Australië (2000), Canada (2001), verschillende landen in

Europa (2002), de Cariben en Azië, waar ze de meest uiteenlopende baantjes uitprobeert. Daarnaast presenteert ze ‘De Nationale IQ-Test’, ‘Lijst 0’, ‘De Hoofdprijs’, en ‘Neuken Doe Je Zo’.

In maart 2004 ontvangt Bridget diverse gasten in het door haar bedachte programma ‘The Bridget Triangle’. In de zomer van 2004 presenteert ze samen met Katja Schuurman het programma ‘BNN presenteert AVRO’s Sterrenslag’ en in september van dat jaar gaat Bridget aan het werk in Japan voor ‘BNN at Work’.

In 2005 presenteert ze opnieuw ‘De IQ-Test’ en ‘De Hoofdprijs’, en is een tweede reeks van de serie ‘The Bridget Triangle’ te zien. In mei wordt bekend dat Bridget zal overstappen naar Talpa. Wel zal zij nog tot en met januari 2006 te zien zijn bij BNN met ‘BNN presenteert AVRO’s Sterrenslag’.

Bridget presenteerde dicverse programma’s voor Talpa . Je Leven in de Steigers, waarin zij met haar bouwvrouwen het huis van gedupeerde gezinnen in zeer korte tijd volledig verbouwt. Samen met Ruud de Wild presenteerde ze het  alom bekende Big Brother. 2006 was het jaar van NSE, Nieuws Sport & entertainment, Hoe wordt ik een gooische vrouw, het programma waar ze op onderzoek gaat wat de etiketten zijn om zich staande te kunnen houden in het gooi. Big Brother & Woef, waar 6 BNers met hun hond worden gevolgd tijdens een opleidingstraject.

In 2007 is Bridget voor RTL5 vertrokken naar New York voor " Hoe word ik een New Yorkse vrouw?" waar ze op een ontdekkings reis gaat in de city that never sleeps. Ook presenteerde ze Beauty & de Nerd en maakte ze een serie rond om het moeder worden: Hoe word ik mama in Amsterdam Zuid? Daarnaast is ze regelmatig te gast bij RTL Boulevard. 


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Bridget Maasland.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van presentator Bridget Maasland via Het Sprekersburo. Wil je Bridget Maasland inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Heb je interesse om Bridget Maasland in te huren voor je volgende evenement of bijeenkomst?

Informatie over tarief en beschikbaarheid van Bridget Maasland?