Spreker Jesse van Doren - Foto: (c) Jesse van Doren

Jesse van Doren

De meest beloftevolle ondernemer van 2014. Wanneer u hem boekt, brengt hij zijn passie over en zal hij u inspireren

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Jesse van Doren te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Jesse van Doren boeken als spreker

Jesse van Droen is in 2014 bekroond tot de meest beloftevolle ondernemer van het jaar. 

Als spreker en trendwatcher laat Jesse zijn publiek zien hoe technologie ons leven gaat veranderen en dat innovatie daarbij een belangrijke rol speelt. Daarnaast adviseert hij bedrijven over vraagstukken op het gebied van organisatieverandering en de toekomst daarin.

Jesse van Doren heeft inmiddels gewerkt voor bedrijven zoals Google, Netflix,  Microsoft, Red Bull, BMW en de Efteling. 

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Jesse van Doren

Jesse van Doren verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Jesse van Doren kan ook een lezing op maat verzorgen.

  • Innovatie
  • Internet
  • Big data
  • Ondernemerschap 
  • Groei van hacking (growth hacking) / hackathons
  • Creatief denken 
  • Ontwerp en ontwikkeling
  • Digitale organisatie
  • Digitale transformatie
  • Data-gedreven marketing

Jesse van Doren op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Jesse van Doren. Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

De toekomst volgens Jesse van Doren

De wereld van cyber security

Biografie Jesse van Doren

Lees meer over Spreker Jesse van Doren

Jesse van Doren is bekroond tot de meest beloftevolle ondernemer van het jaar 2014. Hij kijkt op eigen wijze naar de marketingstrategieen van bedrijven. Jesse adviseert multinationals en venture-backed startups over “Growth Hacking” en werkte met bedrijven als Google, Ahold, Sony, Microsoft, KPN, BMW, Efteling en de gemeente Rotterdam.

Jesse van Doren bevindt zich in het middelpunt van de technologiehausse en richtte tech communities op in meer dan twintig landen. Hij was mede oprichter van de eerste World Hackathon Day, een evenement waarbij 500 creatieven streden voor wereldwijde erkenning als talent in de online wereld. Met Innovation Holland verbindt hij nu Nederland met andere invloedrijke start-up hubs in de wereld. Daarnaast verandert hij passant de marketingstrategie van zowel kleine als grote ondernemingen en adviseert hij bedrijven over organisatieveranderingsvraagstukken rondom innovatie en de organisatie van de toekomst.

Jesse is een autentieke ondernemer met onstuitbare passie voor zijn werk. Open en communicatief verbindt hij onmiddelijk met jong en oud, hij inspireert iedereen die naar hem luistert en zorgt ervoor dat mensen direct zelf aan de slag willen. Jesse is altijd zeer betrokken met het publiek en deelt graag zijn persoonlijke ervaringen.

Lezingen en workshops

Naast zijn lezingen geeft Jesse van Doren ook workshops over verschillende onderwerpen; de groei van hacking, innovatie, turnaround management, big data en internet.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Jesse van Doren

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Jesse van Doren. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Jesse van Doren inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Jesse van Doren.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Jesse van Doren via Het Sprekersburo. Wil je Jesse van Doren inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Jesse van Doren

Het boeken van Jesse van Doren is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Jesse van Doren heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Jesse van Doren plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Jesse van Doren.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Jesse van Doren helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Jesse van Doren de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Jesse van Doren aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Jesse van Doren te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Jesse van Doren het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 2.000 en 3.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Jesse van Doren spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Chris Heemskerk

Chris Heemskerk

Als spreker deelt Chris graag zijn Silicon Valley's innovatiegeheimen met zijn publiek.

Coen van Hoevelaak

Coen van Hoevelaak

Coen Hoevelaak spreekt over de wereld van de muziekindustrie.

Frank Krake

Frank Krake

Deze ervaringsdeskundige is een inspiratiebron voor iedere ondernemer. Hij vertelt over overwinnen, ook als alles tegenzit.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Jesse van Doren.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.