Arko van Brakel inhuren als inspirerend spreker doe je bij Het Sprekersburo.

Arko van Brakel

Ondernemer, trainer, best-seller auteur, impact strategist en spreker

Van Brakel is ondernemer, inspirator en heeft als spreker een missie: het stimuleren van ondernemerschap en innovatie.

Tarief categorie spreker:

€ 2.000 tot € 3.500

Om Arko van Brakel te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 317 121 of boek online

Verzoek om tarief en beschikbaarheid
Arko van Brakel inhuren als inspirerend spreker doe je bij Het Sprekersburo.

Arko van Brakel spreekt

Hij is een inspirator en ondernemer. Met welke businessmodellen van morgen kun je nu al aan de slag?

  • Eigenaar van Nieuwe Helden
  • Auteur van 'Nieuwe Helden' en 'Iedereen Ondernemer'

Gespreksonderwerpen Arko van Brakel

Arko van Brakel verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen

Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Arko van Brakel kan ook een lezing op maat verzorgen.

Presentaties of webinar van Arko van Brakel?

Onze hersenen zijn slecht in staat om niet-lineaire trends te begrijpen, terwijl exponentiële ontwikkelingen onze leef- en werkomgeving domineren. De denkmodellen van gisteren bieden geen antwoord op de vraagstukken van morgen. Hoe garandeer je jouw rol in de toekomst? Arko geeft handvatten om wendbaar en weerbaar in te spelen op complexe vraagstukken zoals duurzaamheid, vergrijzing, AI, robotisering en disruptive technology.

Over impact-leiderschap en ondernemerschap in de breedste zin van het woord, voor individuen, teams en organisaties. Over bewust risico’s nemen en keuzes maken, binnen en buiten organisaties. Arko geeft inzicht in persoonlijk leiderschap, exponentieel leiderschap en innovatief leiderschap. Welke vorm van ondernemerschap past bij jou? Hoe stimuleer je teams? En hoe maak je de juiste keuzes in je werk, maar ook in je eigen leven? Ondernemen kun je leren!

Over het creëren van een innovatieve mindset in organisaties. Is je organisatie vastgeroest in processen, patronen en procedures? Houdt angst om te falen je tegen om te innoveren? Of staat er zo’n grote beer op de weg dat je je doel uit het zicht bent verloren?

Stel jezelf eens een paar nieuwe vragen, maak nieuwe fouten en durf je collega’s nou eens echt te vertrouwen. Innoveren begint bij jezelf.

Over de digitale verbonden wereld van social media, co-creatie, extreme stakeholder alignment en de kracht van werken met een doel naast winst. Geld verdienen terwijl je iets goeds doet voor de wereld: welkom in de WEconomy. Leer hoe je de wetten van het internet benut om impact te hebben in jouw community. Of je nu medewerker of ondernemer bent: ontdek jouw doel en combineer een betekenisvol leven met (zakelijk) succes.

Hoe maak je een online strategie? Hoe betrek je jouw klanten maximaal bij je merk? Hoe vertaal je best practices naar je eigen organisatie? Kortom: hoe richt je jouw organisatie in voor online succes en word je net zo succesvol als de bekende internetbedrijven? Het antwoord begint bij het Internet DNA: vertrouwen, transparantie, bereid zijn om te delen, slimme samenwerkingen en het loslaten van hiërarchie en controle. Moeilijk? Misschien wel. Maar jouw collega’s en klanten worden er blij van.

Over het creëren van blije klanten én blije medewerkers. Welke betekenis heb je voor je klanten? En hoe maak je nou écht het verschil?

Creëer een cultuur van vertrouwen, waarin jouw mensen centraal staan. Zodat ze de psychologische veiligheid ervaren om zelf besluiten te nemen, te experimenteren en  ondernemend te zijn. Het werk wordt niet alleen leuker, gezonder en innovatiever, ook blije klanten en gezonde resultaten volgen vanzelf.

Over in control zijn, zonder te controleren, het omdraaien van hiërarchie en verminderen van bureaucratie. Draai je organisatie om. Breng vertrouwen, snelheid en innovatie terug door maximaal gebruik te maken van de kennis, creativiteit, diversiteit en talenten van je team. Mensen boven processen voor organisaties van de toekomst.

Work hard, play hard én rest hard. De optimale work life balance. Heb je het gevoel dat je te veel ballen in de lucht moet houden? Voel je ongezonde druk of lukt het niet om aan je eigen verwachtingen en die van je omgeving te voldoen? Breng vitaliteit terug door slimmer te werken, beter prioriteiten te stellen en gezonder te werken met Arko’s principe van “100 points for life”.

Categorieën

Mindset

Inzetbaarheid

ColumnistDagvoorzitterDebatleiderDiscussieleiderSpreker

Beschikbaar voor:

Dagvoorzitterschappen
Lezingen
Lezingen op maat
Webinars
Workshops

Het Sprekersburo, dat spreekt voor zich.

Of bel ons om Arko van Brakel te boeken op telefoonnummer 0321 317 121

Arko van Brakel op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Arko van Brakel

Arko van Brakel - Minder management meer groei

Wil je een impressie krijgen van de lezingen van spreker Arko van Brakel bekijk dan hiernaast de video.

Arko van Brakel - Showreel

Arko van Brakel - Minder management meer groei

Biografie Arko van Brakel

Lees meer over Arko van Brakel

Arko van Brakel, geboren in 1968, is een succesvol ondernemer, investeerder, topspreker, inspirator, consultant, trainer en coach. Hij richtte als serial entrepreneur diverse ondernemingen op, waaronder het eerste commerciële internet provider van Nederland: EuroNet (1994). Tegenwoordig heeft EuroNet Online.

Tijdens zijn studie Marketing Management aan de InterManagement School is zijn passie voor ondernemerschap ontstaan en richtte hij een reclamebureau op. Al snel volgde vele andere ondernemingen die heeft opgericht of doorgestart. Sommige succesvol en andere minder succesvol, maar bij allen staat innovatie centraal.

Nieuwe Helden is zijn nieuwe bedrijf en tevens de titel van zijn eerste boek dat hij samen met Marcella Bremer schreef. Nieuwe Helden geeft inspirerende antwoorden op vragen als: Wat zoeken werknemers eigenlijk? En Hoe ziet de ideale manager eruit?.

In 2011 is zijn boek ‘Iedereen Ondernemer’ genomineerd als ‘Management Boek van het Jaar’. In het boek geeft Arko van Brakel praktische handvaten om succesvol te zijn in de huidige communicatiemaatschappij.

Arko van Brakel is op dit moment directeur bij trainingscentrum De Baak, het centrum voor leiderschap en ondernemerschap. Hij is medeoprichter van EuroNet, PuntEDU en Jamby en eigenaar van Nieuwe Helden. Zijn missie in het leven is het stimuleren van ondernemerschap en innovatie.

Zeilen, Mountainbiken, triatlon, skiën en duiken gebruikt hij als een belangrijke uitlaatklep. Regelmatig zoekt hij de natuur op om nieuwe energie en inspiratie op te doen.

"Doe alles 100%: work hard, play hard en ... rest hard!""

Lezingen en dagvoorzitterschap

Het draait bij de lezingen en workshops van Arko om innovatie en ondernemersschap. Daarnaast is Arko van Brakel een energieke dagvoorzitter die door zijn ontspannen, natuurlijke manier van modereren, het beste uit de gasten en zijn publiek haalt.

 


Deel deze pagina

Boeken van Arko van Brakel

Onderstaand een overzicht van alle boeken die Arko van Brakel de afgelopen jaren heeft uitgebracht. Wil je de aanwezigen een blijvend aandenken geven? Informeer naar de mogelijkheden om een aantal boeken te bestellen.

Boek Arko van Brakel: Nieuwe Helden, inspiratie voor de nieuwe economie

Nieuwe Helden

Inspiratie voor de nieuwe economie

Boek Arko van Brakel: Iedereen Ondernemer

Iedereen Ondernemer

Boek Arko van Brakel: Ondernemen met Lef!

Ondernemen met Lef!

Inspiratiebron voor ondernemende managers

Boek Arko van Brakel: Ondernemen met impact.

Ondernemen met impact

Leiderschapslessen van een ondernemer met een missie

Aanbevelingen voor Arko van Brakel

Wat onze opdrachtgevers zeggen over lezing of presentatie van Arko van Brakel. Lees de enthousiaste reacties.

Arko heeft een uiterst inspirerende workshop gehouden over service. Een echte inspirator en zijn enthousiasme is aanstekelijk en zijn positieve instelling is groot. Wij hebben het als enorm motiverend en verrijkend ervaren. Top!

ROC A12 -

"Arko heeft een uiterst inspirerende workshop gehouden over service. Een echte inspirator en zijn enthousiasme is aanstekelijk en zijn positieve instelling is groot. Wij hebben het als enorm motiverend en verrijkend ervaren. Top!"

- ROC A12

Referenties

Een greep uit opdrachtgevers van Arko van Brakel

  • Accountantsdag
  • TEDxApeldoorn
  • MKB Westland
  • AFAS Software
  • Westfriesland in Bedrijf
  • Rabobank Nederland
  • Visma Software
  • ROC A12

Beoordeling

Lezingen van Arko van Brakel

Opdrachtgevers beoordeelde de lezing van Arko met gemiddeld een 8.0 / 10 (1 beoordelingen).

Arko van Brakel inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Arko van Brakel.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Arko van Brakel via Het Sprekersburo. Wil je Arko van Brakel inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Onze werkwijze

Boeken van Arko van Brakel werkt heel eenvoudig.

Hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kan werken.

Meer informatie

1. Vind een spreker
Vind op de website van Het Sprekersburo de juiste spreker voor jouw evenement of bijeenkomst.

2. Controleer de prijs en beschikbaarheid
Wij sturen jouw binnen één werkdag een geheel vrijblijvende offerte.

3. Plaats een gratis optie
Wij noteren bij beschikbaarheid van de spreker een, geheel vrijblijvende, optie voor 14 dagen.

4. Bevestig de boeking
Bij akkoord op de offerte boeken wij de spreker en sturen wij je ons boekingsformulier toe.

5. Ontvang de bevestiging
Met de, door jouw, aangeleverde gegevens sturen wij je de bevestiging van de boeking.

6. Teken en retourneer de bevestiging
Ter bevestiging sturen wij de een overeenkomst die binnen vijf dagen na ontvangst ondertekend moet worden.

Vergelijkbare sprekers

Meer sprekers zoals Arko van Brakel!

Ben Tiggelaar

Ben Tiggelaar

Spreker op het gebied van gedragsverandering, persoonlijke groei en positief leiderschap.

Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal: spreker en een van Nederlands meest succesvolle vrouwelijke ondernemers.

Richard van Hooijdonk

Richard van Hooijdonk

Als spreker gaan zijn inspirerende lezingen gaan over wereldtrends, technologie en marketing.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Acht reden waarom een spreker boeken bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Arko van Brakel.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.