Dagvoorzitter Medy van der Laan - Foto: (c) CB/Medy van der Laan

Medy van der Laan

Medy van der Laan is bekend als voormalig politicus en een populaire dagvoorzitter voor uiteenlopende onderwerpen.

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie dagvoorzitter

Om Medy van der Laan te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Medy van der Laan boeken als dagvoorzitter

Regelmatig gevraagd voor dagvoorzitterschappen op uiteenlopende gebieden. Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Medy van der Laan

Lees meer over Warning: Undefined array key "genre" in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/section-dagvoorzitter-header.php on line 284 Medy van der Laan

Medy Catharina van der Laan, geboren op 14 augustus 1968 te Spijkenisse, is voormalig politicus en is voorzitter van de AOC Raad. Daarnaast vervult zij diverse nevenfuncties als professioneel bestuurder op het gebied van toezicht en onafhankelijke voorzitterschappen.

Politieke carrière 

In 1990 studeerde ze af aan de Radboud Universiteit te Nijmegen in Nederlands recht. Na haar studie trad Van der Laan in dienst als ambtenaar bij het ministerie van Binnenlandse Zaken. Ze was tot 2001 hoofd van de afdeling Bestuurlijke, Internationale en Juridische Zaken van de directie Brandweer en Rampenbestrijding.

In de periode 2003 - 2006 was Medy van der Laan staatssecretaris voor Cultuur en Media in het Kabinet-Balkenende II. Daarvoor is zij 12 jaar in diverse beleids- en managementfunctie werkzaam geweest bij het ministerie van Binnenlandse Zaken. In 2002 werd zij uitgeroepen tot “Jonge ambtenaar van het jaar”.

Zo is Medy van der Laan lid van de raden van toezicht van de Consumentenbond, Medisch Spectrum Twente en TSM Businessschool. Daarnaast is zij onafhankelijk voorzitter van de besturen van het Nationaal Luisteronderzoek (NLO) en het Rechtenoverleg voor Distributie van Audiovisuele Producties (RODAP). Ook is zij onafhankelijk voorzitter bij het Overlegplatform Telecom (OPT) van de directie Telecom van het ministerie van Economische Zaken. Op het gebied van Interactieve marketing is zij actief als lid van de raad van advies van ‘We can be heroes B.V.’ 

Medy van der Laan als dagvoorzitter

Daarnaast wordt zij regelmatig gevraagd voor dagvoorzitterschappen op uiteenlopende gebieden, alsmede voor voordrachten rondom het thema vrouw, loopbaan en leiderschap.


Deel deze pagina

Medy van der Laan inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Medy van der Laan.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Medy van der Laan via Het Sprekersburo. Wil je Medy van der Laan inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Medy van der Laan

Het boeken van Medy van der Laan als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Medy van der Laan heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Medy van der Laan plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Medy van der Laan.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Medy van der Laan helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Medy van der Laan de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Medy van der Laan aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Medy van der Laan te evalueren.

Veelgestelde vragen

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Medy van der Laan.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.